Ogłoszenie straciło swoją ważność dnia: 2020-11-30
Zakres obowiązków:
sporządzanie potraw, ciast z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w restauracji, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, ocena surowców i półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe gospodarowanie nimi
Wymagania:
Inne wymagania:
doświadczenie i umiejętności nie są wymagane, pracodawca zapewni niezbędne szkolenia
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
NIE
Oferujemy:
Wynagrodzenie brutto:
od 3 000 PLN
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
Informacje:
Miejsce pracy:
KAROLA BORKA 8-10, 72-346 Pobierowo, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Wymiar etatu:
1
Zmianowość:
jedna zmiana
Zapewnienie wyżywienia:
NIE
Zapewnienie zakwaterowania:
NIE
Zatrudnienie od zaraz:
TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:
NIE
Przeznaczone dla osób niepełnosprawnych (finansowanie z PFRON):