Jestem właścicielem tej firmy, chcę zarządzać swoimi danymi
Edycja danych i prowadzenie profilu jest darmowe.
Podaj swoje dane, opiekun skontaktuje się z Tobą.
Czy to Twoja firma?
Kura Warzyw praca
Czy to Twoja firma?
Kura Warzyw to firma gastronomiczna, która przekształca kebab w prawdziwą sztukę, oferując różnorodność smaków jako codzienny standard. Historia przedsiębiorstwa rozpoczęła się w grudniu 2017 roku w Poznaniu, gdzie otwarto pierwszy lokal przy ul. Wrocławskiej. Od tego momentu pasja oraz zaangażowanie w tworzenie wyjątkowych kompozycji kebabów przyczyniły się do zdobycia uznania, jako miejsca z jednym z najlepszych kebabów w Warszawie, co zostało potwierdzone przez popularnego blogera Macieja w 2019 roku.Obecność Kura Warzyw w Warszawie jest wyraźna, z lokalami w centralnych lokalizacjach, takich jak ul. Chmielna, Mokotów, Hala Gwardii oraz najnowszym punktem na Żoliborzu. Każdy lokal to starannie zaplanowane miejsce, w którym oryginalność i jakość produktów idą w parze. Menu oferuje szeroki wachlarz kebabów w różnych wariantach – od berlińskiego gemüse, przez fusion, turecki, aż po wegański. W ofercie znajdują się zarówno kebaby mięsne, takie jak kurczak, baranina oraz wołowina, jak i roślinne alternatywy, takie jak "Roślinną Kurę". Kura Warzyw pamięta również o wegetarianach i weganach, oferując m.in. Vege Klasyk oraz Fura Warzyw. Współpraca z Arturem Skotarczykiem, szefem kuchni z gwiazdką Michelin, oraz tureckimi rzemieślnikami z Berlina, przyczyniła się do stworzenia autorskich kebabów. Jakość mięsa odgrywa kluczową rolę w ofercie, a dostawcy firmy poszukiwali najlepszych produktów na rynkach Polski, Niemiec i Turcji przez wiele miesięcy.Kura Warzyw stawia na wygodę klientów, oferując dostawę jedzenia na terenie Warszawy za pośrednictwem popularnych aplikacji dostawczych. Możliwe jest również zamówienie potraw przez stronę internetową lub aplikację z odbiorem osobistym. Firmowe podejście do gastronomii jest profesjonalne, a autorskie kompozycje kebabów stanowią istotną konkurencyjność na rynku. Kura Warzyw zaprasza do odkrywania bogatej gamy smaków oraz dołączenia do grona jej klientów, w tym mniej typowego podejścia do kebaba jako posiłku, ale jako kulinarnej przygody.
Kura Warzyw najczęściej poszukuje kandydatów
Oferty pracy Kura Warzyw
Praca alert - powiadomienia
Obecnie ten pracodawca nie posiada żadnych aktywnych ofert pracy.
Włącz powiadomienia, aby otrzymywać informacje o nowych ofertach jako pierwszy!
Firma najczęściej oferuje
-
Program poleceń pracowników
Podane powyżej benefity nie są oficjalnym elementem oferty pracy. Zostały wyselekcjonowane na podstawie historycznych ogłoszeń za pomocą algorytmów sztucznej inteligencji.
Data aktualizacji: 25.09.2024
Mapa Kura Warzyw
Siedziba główna
Godziny otwarcia Kura Warzyw
| poniedziałek | 11:00 - 00:00 |
| wtorek | 11:00 - 00:00 |
| środa | 11:00 - 00:00 |
| czwartek | 11:00 - 00:00 |
| piątek | 11:00 - 00:00 |
| sobota | 11:00 - 00:00 |
| niedziela | 11:00 - 00:00 |
Dane pochodzą z Google Places lub zostały podane przez pracodawcę.
Statystyki odwiedzin profilu pracodawcy
Odwiedziny w ostatnich 9 miesiącach
Data aktualizacji: 01.12.2025
Profil firmy:
Kura Warzyw
najczęściej odwiedzają kandydaci z miast:
- Warszawa
- Poznań
- Kraków
- Bielsko-Biała
- Wrocław
- Piaseczno
- Pruszków
- Piła
Praca Kura Warzyw - oferty archiwalne
-
Zastępca Kierownika Restauracji
Kura Warzyw- 5 300 do 5 930 zł / mies.
- Warszawa
- umowa o pracę
- pełny etat
- kierownik/koordynator
- rekrutacja zdalna
-
Zakres obowiązków
-
zarządzanie zespołem, w tym koordynację pracy oraz tworzenie grafiku,
-
tworzenie celów biznesowych oraz ich osiąganie,
-
tworzenie celów biznesowych oraz ich osiąganie,
-
analizowanie wyników finansowych,
-
tworzenie i przeprowadzanie szkoleń,
-
realizacja kampanii marketingowych,
-
rozwój kompetencji miękkich,
-
zarządzanie i organizacja czasem,
-
korzystanie z pakietu Microsoft Office oraz POS.
Wymagania
-
co najmniej półroczne doświadczenie na stanowisku Zastępcy Kierownika Lokalu w sieci lokali gastronomicznych lub min. roczne doświadczenia na stanowisku Kierownika Zmiany,
-
umiejętności efektywnego zarządzania finansami lokalu we współpracy z Kierownikiem Lokalu oraz osiągania oczekiwanych wyników finansowych,
-
podejmowanie działań, które zapewnią najwyższą jakość doświadczenia gastronomicznego naszym Gościom,
-
samodzielnoś, zaangażowanie i odwaga w sytuacji codziennej oraz kryzysowej,
-
chęć do uczenia się i rozwoju oraz wspierania rozwoju pracowników,
-
wysoka kultury osobistej,
-
pozytywne podejścia i zdolności interpersonalnych.
Oferujemy
-
wynagrodzenie podstawowe zależne od doświadczenia w przedziale: 5 300 – 5 936 zł brutto,
-
umowę o pracę lub B2B,
-
premię za osiągane rezultaty,
-
płatne szkolenie i wsparcie w okresie wdrożenia,
-
możliwość stałego rozwoju kompetencji w różnych obszarach,
-
współpracę z doświadczoną kadrą zarządzającą,
-
samodzielność i elastyczność pracy,
-
system poleceń pracowników.
-