Twoje wsparcie w rekrutacji

Kucharz/Szef kuchni Rybnik - najnowsze oferty pracy

Liczba ogłoszeń: 1

Zawód: kucharz/szef kuchni Rodzaj: umowa o pracę
kontakt przez PUP
Wykształcenie dowolne. Osoba z doświadczenie w kuchni. Kontakt z pracodwcą telefoniczny lub e-mailow: biuro@laboratoriumsmaku.pl
od 2500 zł
UoP brutto/m-c
Rybnik
2019-07-04
od 2500 zł
UoP brutto/m-c

Kucharz/Szef kuchni - zobacz oferty pracy w innych miastach

Zawód: kucharz/szef kuchni Rodzaj: umowa na okres próbny
DĄBROWSKI ROBERT PUB DESPERADOS
od 3000 zł
UoP brutto/m-c
Jastrzębie-Zdrój
2019-06-05
od 3000 zł
UoP brutto/m-c

Zawód: kucharz/szef kuchni Rodzaj: umowa o pracę
kontakt przez PUP
od 2560 zł
UoP brutto/m-c
Gliwice
2019-07-17
od 2560 zł
UoP brutto/m-c

Zawód: kucharz/szef kuchni Rodzaj: umowa na okres próbny
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY Gliwice /JW 4217, JW 3946 - WKU w Gliwicach
od 2639 zł
UoP brutto/m-c
Gliwice
2019-07-18
od 2639 zł
UoP brutto/m-c

Zawód: kucharz/szef kuchni Rodzaj: umowa o pracę
POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ
od 3000 zł
UoP brutto/m-c
Gliwice
2019-07-11
od 3000 zł
UoP brutto/m-c

Zawód: kucharz/szef kuchni Rodzaj: inna
"Społem" PSS Gliwice
Gliwice
2019-07-09

Zawód: kucharz/szef kuchni Rodzaj: umowa o pracę
kontakt przez PUP
od 2250 zł
UoP brutto/m-c
Gliwice
2019-06-26
od 2250 zł
UoP brutto/m-c

Zawód: kucharz/szef kuchni Rodzaj: inna
kontakt przez PUP
od 1033 zł
UoP brutto/m-c
Będzin
2019-07-04
od 1033 zł
UoP brutto/m-c

Zawód: kucharz/szef kuchni Rodzaj: umowa na okres próbny
Przedszkole Miejskie nr 6 im. UNICEF w Będzinie
od 2250 zł
UoP brutto/m-c
Będzin
2019-06-27
od 2250 zł
UoP brutto/m-c
Filtruj oferty pracy
Oferty z okresu
Województwo
Miasta
Obszary zawodowe
Formy zatrudnienia
Zarobki brutto/m-c ?
Stanowisko, opis, firma

Kucharz Rybnik - oferty pracy

Dzisiaj szef kuchni jest w każdej dużej restauracji. Taki pracownik jest kucharzem z dodatkowymi obowiązkami. Szef kuchni prowadzi przygotowanie potraw, wykonuje pracę administracyjną, kontroluje pracę zwykłych kucharzy i kelnerów. On również organizuje bankiety, odpowiada za technologię gotowania i zakup produktów. Praca w gastronomii wymaga staranności. Sprawdźcie sami już teraz, czego oczekują na takim stanowisku pracodawcy. Pomoże wam w tym nasz przewodnik.

Praca dla kucharza w Rybniku?

Rybnik jest dużym miastem w regionie. Nie brakuje tutaj zatem miejsc z branży gastronomicznej. Restauracje, kawiarnie, hotele czy punkty małej gastronomii znajdują się w każdej z dzielnic. Pracodawcy często ogłaszają nabór na stanowisko kucharza, posiadającego mniejsze lub większe doświadczenie. Serwisy ogłoszeniowe oraz urzędy to miejsca, gdzie osoby szukające pracy w tym fachu mogą śledzić na bieżąco sytuację na rynku. Płace dla pracowników zajmujących się produkcją potraw w kuchni w zakładzie pracy są uzależnione od zajmowanego stanowiska. Młodsi kucharze i pomoce kuchenne mogą liczyć na zarobki około 1600-2500 złotych netto za miesiąc. Osoby z bogatszym doświadczeniem i szefowie kuchni zazwyczaj negocjują płace, co ma związek z ich referencjami, stażem pracy oraz praktycznymi umiejętnościami i cechami osobistymi. Wynagrodzenia związane są także z prestiżem lokalu, a także wymaganiami, z którymi musi uporać się pracownik w miejscu pracy.

Rybnik kucharz - pracodawcy

Sporo ofert pracy z Rybnika znajduje się w popularnych serwisach ogłoszeniowych, takich jak nuzle lub pracuj.pl, ostatnio pojawiła się oferta pracy dla kucharza w jednym z miejscowych lokali gastronomicznych. Pracodawca oferował stabilne warunki zatrudnienia między 3000-4000 złotych brutto. Wymagano praktycznych umiejętności pracy w zespole i doświadczenia. Sanpro Consulting BPO Sp. z o.o. Sp.k. również prowadziła rekrutację na stanowiska kucharza i pomocy kuchennej. Dość często pojawiają się ogłoszenia o pracę w Rybniku, a osoby chcące z naleźć angaż w jednym z lokali mogą również przeglądać oferty z regionu. Odległości pomiędzy miastami na Górnym Śląsku pozwalają na to wszystkim ubiegającym się o pracę.

Jakie kwalifikacje powinien posiadać kucharz?

Jeśli jesteś osobą ambitną, energiczną, posiadającą gust i smak, to ten zawód jest dla ciebie. Pamiętaj jednak, że na drodze do sukcesu w tym zawodzie napotkasz wiele trudności. To fizyczne zmęczenie, nadmierne żądania szefostwa, często sprzeczne z twoimi przekonaniami. Pamiętaj, że będziesz nieustannie szukał kompromisu w konfliktach pomiędzy właścicielami i zwykłymi kucharzami, broniąc interesów niektórych, a jednocześnie wypełniając przepisy dyktowane przez firmę. Polityka zaopatrzenia również ma tutaj znaczenie. Często trzeba umieć stworzyć coś z tego, co jest. Wykształcenie nie jest tutaj najważniejsze, gdyż liczy się praktyka. W gastronomi trzeba posiadać książeczkę sanepidowską.