Firma Nazwa Firmy specjalizuje się w organizacji różnorodnych wydarzeń, takich jak wesela, komunie, chrzciny, studniówki, rocznice, wigilie firmowe oraz przyjęcia biznesowe i towarzyskie. Ponadto, oferuje usługi cateringowe dostosowane do potrzeb firm, osób prywatnych oraz przedszkoli.

Wszystkie potrawy są przygotowywane w całości w kuchni firmy Nazwa Firmy. Wysoka jakość oraz smak serwowanych dań zostały docenione przez wiele osób, a także instytucje oraz firmy z Wyszkowa.

Oferty pracy Kasztelanka S.A. Ilona Perzanowska Adrian Dąbrowski

Praca alert - powiadomienia

Obecnie ten pracodawca nie posiada żadnych aktywnych ofert pracy.

Włącz powiadomienia, aby otrzymywać informacje o nowych ofertach jako pierwszy!

Firma najczęściej oferuje

  • Przyjazna atmosfera

Podane powyżej benefity nie są oficjalnym elementem oferty pracy. Zostały wyselekcjonowane na podstawie historycznych ogłoszeń za pomocą algorytmów sztucznej inteligencji.
Data aktualizacji: 25.09.2024

Mapa Kasztelanka S.A. Ilona Perzanowska Adrian Dąbrowski

Siedziba główna w Wyszkowie

Godziny otwarcia Kasztelanka S.A. Ilona Perzanowska Adrian Dąbrowski

poniedziałek 08:00 - 14:00
wtorek 08:00 - 14:00
środa 08:00 - 14:00
czwartek 08:00 - 16:00
piątek 08:00 - 16:00
sobota 08:00 - 14:00
niedziela 08:00 - 14:00

Dane pochodzą z Google Places lub zostały podane przez pracodawcę.

Statystyki odwiedzin profilu pracodawcy

Odwiedziny w ostatnich 12 miesiącach

Data aktualizacji: 01.12.2025

Profil firmy:
Kasztelanka S.A. Ilona Perzanowska Adrian Dąbrowski
najczęściej odwiedzają kandydaci z miast:

  1. Warszawa
  2. Wyszków
  3. Białystok
  4. Grajewo
  5. Bielsko-Biała
  6. Katowice
  7. Rybnik
  8. Przasnysz
  9. Lublin
  10. Legionowo

Praca Kasztelanka S.A. Ilona Perzanowska Adrian Dąbrowski - oferty archiwalne

  • KUCHARZ ZMIANOWY / SZEF KUCHNI do sali weselnej i cateringu

    Kasztelanka S.A. Ilona Perzanowska Adrian Dąbrowski
    • 6 000 do 9 000 zł / mies.
    • Wyszków
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • pracownik fizyczny
    • Zakres obowiązków

      • planowanie dziennej produkcji i działań kuchni,
      • organizowanie i nadzór nad zaopatrzeniem w surowce i półfabrykaty,
      • bieżące zarządzanie kuchnią i kontrola jakości,
      • delegowanie zadań, tworzenie procesów i procedur pracy w kuchni,
      • usprawnianie pracy kuchni

      Wymagania

      • doświadczenie zawodowe
      • znajomość kuchni polskiej
      • wysoka kultura osobista
      • sumienność i zaangażowanie
      • umiejętność pracy w zespole
      • wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych

      Oferujemy

      • ciekawą pracę w przyjaznej atmosferze
      • możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenie kwalifikacji
      • pracę na podstawie umowy
      • praca całoroczna
      • rosnąca stawka w zależności od doświadczenia