Od samego początku działalności w 1990 roku, Bogmar Traper stał się synonimem pasji i zaangażowania w hodowlę oraz hurtowy handel rybami. Historia firmy jest opowieścią o tradycji, innowacji oraz nieustannym dążeniu do doskonałości w każdym aspekcie tworzonych rybnych specjałów.

Firma oferuje klientom szeroką gamę ryb wędzonych i marynat, a także wysokiej jakości ryby mrożone i konserwy. Produkty Bogmar Traper są wynikiem połączenia tradycyjnych metod z nowoczesnym podejściem do produkcji, co pozwala na ich prezentację zarówno na lokalnym, jak i międzynarodowym rynku.

W ofercie firmy znajdują się ryby żywe, przechowywane w specjalnie zaprojektowanych basenach, co stanowi jej znak rozpoznawczy w Warszawie. Dzięki temu Bogmar Traper zapewnia niezmiennie wysoką jakość, docenianą przez klientów zarówno w kraju, jak i za granicą. Jest to jedna z nielicznych firm w stolicy, która może poszczycić się takim atutem.

Znajomość rzemiosła i pasja do ryb pozwoliły firmie stworzyć tradycyjną wędzarnię, będącą jej konkurencyjnym atutem. W tym miejscu, z poszanowaniem starych, sprawdzonych metod, powstają niezwykłe wędzone przysmaki, które cieszą podniebienia smakoszy rybnych delikatesów.

Działalność eksportowo-importowa Bogmar Traper to dowód na solidne korzenie marki, która jednocześnie nie boi się patrzeć w przyszłość, dostarczając klientom to, co najlepsze z całego świata.

W Bogmar Traper uważa się, że praca to coś więcej niż tylko biznes; to misja dostarczania zdrowych, smacznych produktów, które łączą ludzi i kultury. Firma zaprasza do wspólnego odkrywania bogactwa smaków, jakie oferuje morze. Razem można tworzyć historię pełną wyjątkowych rybnych doświadczeń.

BOGMAR-TRAPER sp. z o.o. najczęściej poszukuje kandydatów

Oferty pracy BOGMAR-TRAPER sp. z o.o.

Praca alert - powiadomienia

Obecnie ten pracodawca nie posiada żadnych aktywnych ofert pracy.

Włącz powiadomienia, aby otrzymywać informacje o nowych ofertach jako pierwszy!

Mapa BOGMAR-TRAPER sp. z o.o.

Siedziba główna

BOGMAR-TRAPER sp. z o.o. poszukuje najczęściej pracowników na stanowiska