Czy to Twoja firma?

SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY praca

Bydgoszcz

Od ponad siedmiu dekad jesteśmy dumni, że możemy serwować mieszkańcom Bydgoszczy i jej gościom wyjątkowe doznania kulinarne. Nasza Spółdzielnia Gastronomiczna to więcej niż restauracje i bary - to miejsca, gdzie tradycja polskiej kuchni spotyka się z nowoczesnością, a każdy posiłek jest świętowaniem smaku.


Założeni w 1950 roku, z pasją przekazujemy z pokolenia na pokolenie sekrety doskonałych, polskich przepisów, jednocześnie nieustannie poszukując inspiracji, które pozwolą nam wzbogacić nasze menu. Nasze zaangażowanie w innowacyjność i jakość jest niezachwiane, a nasze dania to efekt pracy doświadczonych kucharzy, którzy traktują kulinarną sztukę z należytym szacunkiem.

Jesteśmy dumni, że możemy korzystać ze świeżych, naturalnych składników, które są fundamentem naszej oferty. Wierzymy, że to właśnie one sprawiają, że nasze potrawy są nie tylko smaczne, ale i zdrowe. Nasza wyobraźnia kulinarna nie zna granic, a każdy posiłek jest przygotowywany z myślą o zadowoleniu nawet najbardziej wymagających smakoszy.

Stabilność finansowa jest dla nas równie ważna jak satysfakcja klientów. Dzięki wsparciu w ramach "Tarczy Finansowej 2.0" Polskiego Funduszu Rozwoju, umacniamy naszą pozycję na rynku, co pozwala nam z optymizmem patrzeć w przyszłość i planować dalszy rozwój.

Nasza długa tradycja, doświadczenie i nieustanne dążenie do perfekcji to nasze główne atuty. Zapraszamy do odwiedzenia naszych lokali, gdzie każdy posiłek jest celebracją i okazją do dzielenia się radością z jedzenia. Dołącz do naszej historii i stań się częścią społeczności, która ceni sobie jakość, smak i niezapomniane doświadczenia kulinarne.

Oferty pracy SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY

Praca alert - powiadomienia

Praca SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY

  • Kucharz w barze (nr 1120)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    Dodana
  • Sprzedawca w barze (nr 1121)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    Dodana

Mapa SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY

Siedziba główna

Dynamika publikacji ofert pracy w ostatnich 12 miesiącach

Statystyki odwiedzin opublikowanych ogłoszeń i profilu pracodawcy

Odwiedziny w ostatnich 10 miesiącach

Profil firmy:
SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
najczęściej odwiedzają kandydaci z miast:

  1. Bydgoszcz
  2. Łódź
  3. Rybnik
  4. Warszawa
  5. Inowroclaw
  6. Nakło nad Notecią
  7. Wrocław

Data aktualizacji: 01.04.2024

Praca SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - oferty archiwalne

  • KUCHARZ W BARZE MIŁY (NR 0701)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • Opis stanowiska pracy

      Numer oferty: StPr/24/0701


      Obowiązki:

      Samodzielne przyrządzanie potraw kuchni polskiej według receptur, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbałość o estetykę wydawanych potraw.



      Wymagania:


      Wymagania konieczne:

      Umiejętności i uprawnienia:

      • doświadczenie w pracy w zespole
      • sumienność, rzetelność, odpowiedzialność, samodzielność
      • bardzo dobra organizacja pracy
      • gotowanie

      Wykształcenie:

      • zasadnicze zawodowe

      Wymagania pożądane:

      Wykształcenie:

      • średnie zawodowe

      Pozostałe wymagania:

      • doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza, aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne


      Miejsce pracy: Sułkowskiego 13, 85-642 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

      Wymagane dokumenty: e-mail: Aplikuj kontaktowy: 52 324 93 10

      Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


      Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

      Prezentacja firmy

      źródło oferty: CBOP

      Dodatkowe informacje

      Ostatnia aktualizacja: 08/03/2024 Wymiar etatu: Pełny etat Rodzaj umowy: Na okres próbny Liczba wakatów: 2 Min. doświadczenie: Bez doświadczenia Min. wykształcenie: Bez wykształcenia Branża / kategoria: Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

      KUCHARZ W BARZE MIŁY (NR 0701)








      Aplikuj

  • KELNER W RESTAURACJI POD DĘBEM (NR 0538)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Informacje podstawowe

      Miejsce pracy: Fordońska - RESTAURACJA POD DĘBEM 102, 85-085 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Zakres obowiązków: przygotowywanie sali restauracyjnej do obsługi kelnerskiej, nakrywanie stołów, dekorowanie; udzielanie konsumentowi informacji dotyczących menu, wartości odżywczych potraw i technologii ich przyrządzania; doradzanie konsumentowi odpowiedniego asortymentu potraw i napojów; przyjmowanie i rejestrowanie zamówień konsumenckich, inkasowanie należności. Oferujemy: zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku; wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników restauracji; dodatki za pracę w porze nocnej 50%; dofinansowanie do wypoczynku letniego, benefity świąteczne.Podstawowe wynagrodzenie brutto od 4.500,00 zł nie obejmuje dodatków do wynagrodzenia oraz uzależnione jest od kwalifikacji kandydata.

      Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

      Wymiar etatu: 1

      Zmianowość: inna

      Liczba godzin w tygodniu: 40

      Wynagrodzenie brutto: od 4 500 PLN

      Opis wynagrodzenia: Podstawowe wynagrodzenie brutto od 4.500,00 zł nie obejmuje dodatków do wynagrodzenia oraz uzależnione jest od kwalifikacji kandydata.

      System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

      Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni

      Zapewnienie wyżywienia: NIE

      Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

      Zatrudnienie od zaraz: NIE

      Data rozpoczęcia: 01.03.2024

      Wymagania konieczne

      Wykształcenie: średnie zawodowe

      Uprawnienia: Dobre zdolności interpersonalne oraz komunikacyjne, sumienność, rzetelność, odpowiedzialność, samodzielność , doświadczenie w pracy w zespole

      Pozostałe wymagania

      Inne wymagania: mile widziana umiejętność posługiwania się językiem angielskimdoświadczenie zawodowe na stanowisku kelnera (aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne)

      Pracodawca

      Nazwa: SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY

      Adres: Wojska Polskiego 23, 85-825 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy

      Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

      Język aplikacji: polski

      Wymagane dokumenty: telefon kontaktowy: 52 324 93 10e-mail: Aplikuj

      KELNER W RESTAURACJI POD DĘBEM (NR 0538)








      Aplikuj

  • KELNER W RESTAURACJI TELIMENA (NR 0537)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Informacje podstawowe

      Miejsce pracy: Fordońska - RESTAURACJA TELIMENA 15, 85-085 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Zakres obowiązków: przygotowywanie sali restauracyjnej do obsługi kelnerskiej, nakrywanie stołów, dekorowanie; udzielanie konsumentowi informacji dotyczących menu, wartości odżywczych potraw i technologii ich przyrządzania; doradzanie konsumentowi odpowiedniego asortymentu potraw i napojów; przyjmowanie i rejestrowanie zamówień konsumenckich, inkasowanie należności.Oferujemy: zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku; wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników restauracji; dodatki za pracę w porze nocnej 50%; dofinansowanie do wypoczynku letniego, benefity świąteczne.Podstawowe wynagrodzenie brutto od 4.500,00 zł nie obejmuje dodatków do wynagrodzenia oraz uzależnione jest od kwalifikacji kandydata.

      Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

      Wymiar etatu: 1

      Zmianowość: inna

      Liczba godzin w tygodniu: 40

      Wynagrodzenie brutto: od 4 500 PLN

      Opis wynagrodzenia: Podstawowe wynagrodzenie brutto od 4.500,00 zł nie obejmuje dodatków do wynagrodzenia oraz uzależnione jest od kwalifikacji kandydata.

      System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

      Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni

      Zapewnienie wyżywienia: NIE

      Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

      Zatrudnienie od zaraz: NIE

      Data rozpoczęcia: 01.03.2024

      Wymagania konieczne

      Wykształcenie: średnie zawodowe

      Uprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole, sumienność, rzetelność, odpowiedzialność, samodzielność , Dobre zdolności interpersonalne oraz komunikacyjne

      Pozostałe wymagania

      Inne wymagania: mile widziana umiejętność posługiwania się językiem angielskimdoświadczenie zawodowe na stanowisku kelnera (aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne)

      Pracodawca

      Nazwa: SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY

      Adres: Wojska Polskiego 23, 85-825 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy

      Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

      Język aplikacji: polski

      Wymagane dokumenty: telefon kontaktowy: 52 324 93 10e-mail: Aplikuj

      KELNER W RESTAURACJI TELIMENA (NR 0537)








      Aplikuj

  • POMOC KUCHENNA (NR 3687)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • Opis stanowiska pracy

      Numer oferty: StPr/23/3687


      Obowiązki:

      Ogólny zakres obowiązków:
      - obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na potrawy,
      - utrzymywanie czystości w obrębie kuchni, sali konsumpcyjnej i zaplecza,
      - czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń,
      - doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom,

      Oferujemy:
      - zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
      - wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników,
      - dofinansowanie do wypoczynku letniego,
      - pracę w przyjaznym i zgranym zespole.

      Miejsce pracy: Restauracje i Bary Spółdzielni Gastronomicznej w Bydgoszczy
      - Bar Krokus, Bydgoszcz, ul. M. Konopnickiej 28
      - Bar Jagienka, Bydgoszcz, ul. Wojska Polskiego 23



      Wymagania:


      Wymagania konieczne:

      Umiejętności i uprawnienia:

      • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

      Wykształcenie:

      • zasadnicze zawodowe

      Pozostałe wymagania:

      • Wymagania:- wykształcenie zawodowe,- wymagane doświadczenie w pracy w zakładzie gastronomicznym,- dobra organizacja własnej pracy,- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych.


      Miejsce pracy: 85-642 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

      Wymagane dokumenty: kontakt tel. w godz. 7.00-15.00: 52 324 93 10e-mail: Aplikuj

      Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


      Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

      Prezentacja firmy

      źródło oferty: CBOP

      Dodatkowe informacje

      Ostatnia aktualizacja: 20/11/2023 Wymiar etatu: Pełny etat Rodzaj umowy: Na okres próbny Liczba wakatów: 2 Min. doświadczenie: Bez doświadczenia Min. wykształcenie: Bez wykształcenia Branża / kategoria: Praca Catering / Gastronomia

      Aplikuj

  • POMOC KUCHENNA(NR 3687)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Informacje podstawowe

      Miejsce pracy: 85-642 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Zakres obowiązków: Ogólny zakres obowiązków:- obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na potrawy, - utrzymywanie czystości w obrębie kuchni, sali konsumpcyjnej i zaplecza,- czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń,- doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom,Oferujemy:- zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,- wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników,- dofinansowanie do wypoczynku letniego,- pracę w przyjaznym i zgranym zespole.Miejsce pracy: Restauracje i Bary Spółdzielni Gastronomicznej w Bydgoszczy- Bar Krokus, Bydgoszcz, ul. M. Konopnickiej 28- Bar Jagienka, Bydgoszcz, ul. Wojska Polskiego 23

      Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

      Wymiar etatu: 1

      Zmianowość: dwie zmiany

      Liczba godzin w tygodniu: 40

      Liczba godzin w miesiącu: 160

      Wynagrodzenie brutto: od 4 000 PLN

      Opis wynagrodzenia: wynagrodzenie uzależnione jest od posiadanych kompetencji i kwalifikacji, zostanie ustalone bezpośrednio z kandydatem podczas rozmowy kwalifikacyjnej

      System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

      Typ propozycji: praca w wolne dni

      Zapewnienie wyżywienia: NIE

      Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

      Zatrudnienie od zaraz: NIE

      Data rozpoczęcia: 01.12.2023

      Data zakończenia: 29.02.2024

      Wymagania konieczne

      Wykształcenie: zasadnicze zawodowe

      Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

      Pozostałe wymagania

      Inne wymagania: Wymagania:- wykształcenie zawodowe,- wymagane doświadczenie w pracy w zakładzie gastronomicznym,- dobra organizacja własnej pracy,- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych.

      Pracodawca

      Nazwa: SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY

      Adres: Wojska Polskiego 23, 85-825 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy

      Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

      Język aplikacji: polski

      Wymagane dokumenty: kontakt tel. w godz. 7.00-15.00: 52 324 93 10e-mail: Aplikuj

      Aplikuj

  • KUCHARZ W BARZE MIŁY (NR 3663)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Informacje podstawowe

      Miejsce pracy: Sułkowskiego 13, 85-642 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Zakres obowiązków: Ogólny zakres obowiązków:- przyrządzanie potraw według receptur wprowadzonych przez Szefa Kuchni,- przestrzeganie norm i standardów HACCP,- dbałość o estetykę wydawanych potraw.Oferujemy:- zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,- wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników,- dofinansowanie do wypoczynku letniego,- pracę w przyjaznym i zgranym zespole.

      Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

      Wymiar etatu: 1

      Zmianowość: dwie zmiany

      Liczba godzin w tygodniu: 40

      Liczba godzin w miesiącu: 160

      Wynagrodzenie brutto: od 4 400 PLN

      Opis wynagrodzenia: wynagrodzenie uzależnione jest od posiadanych kompetencji i kwalifikacji, zostanie ustalone bezpośrednio z kandydatem podczas rozmowy kwalifikacyjnej

      System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

      Typ propozycji: praca w wolne dni

      Zapewnienie wyżywienia: NIE

      Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

      Zatrudnienie od zaraz: TAK

      Data rozpoczęcia: 17.11.2023

      Wymagania konieczne

      Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)

      Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

      Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

      Pozostałe wymagania

      Staż pracy ogółem: lata: 2

      Inne wymagania: Wymagania:- doświadczenie na stanowisku kucharz min. 2 lata- dobra organizacja własnej pracy,- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych.

      Pracodawca

      Nazwa: SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY

      Adres: Wojska Polskiego 23, 85-825 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy

      Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

      Język aplikacji: polski

      Wymagane dokumenty: kontakt tel. w godz. 7.00-15.00: 52 324 93 10e-mail: Aplikuj

      Aplikuj

  • PRACOWNIK GOSPODARCZY - KIEROWCA DO 3,5 T. (NR 3258)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • Opis stanowiska pracy

      Numer oferty: StPr/23/3258


      Obowiązki:

      Ogólny zakres obowiązków:
      - wykonywanie drobnych prac naprawczych urządzeń używanych w gastronomii,
      - drobne prace remontowe, hydrauliczne, elektryczne (np. szybko i sprawnie wymienić cieknącą uszczelkę, przykręcić półkę, skręcić meble, przepchać zlew, zamocować obluzowane gniazdko elektryczne, itp.),
      - prace porządkowe (np. grabienie liści, koszenie trawy),
      - transport oraz dostawa posiłków/cateringu do odbiorców,
      - dbanie o stan techniczny pojazdu,

      Oferujemy:
      - zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
      - wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy,
      - dofinansowanie do wypoczynku letniego,
      - pracę w zgranym zespole.

      Praca od poniedziałku do niedzieli zgodnie z harmonogramem czasu pracy, pełen etat, przeciętnie 40 godz. tygodniowo i 8 godz. na dobę pracowniczą



      Wymagania:


      Wymagania konieczne:

      Umiejętności i uprawnienia:

      • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
      • prawo jazdy kat.B

      Wykształcenie:

      • zasadnicze zawodowe

      Pozostałe wymagania:

      • Wymagania:- wykształcenie min. zasadnicze zawodowe,- prawo jazdy kat. B,- doświadczenie na stanowisku kierowcy do 3.5t,- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych,- dobra organizacja własnej pracy.


      Miejsce pracy: Wojska Polskiego 23, 85-065 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

      Wymagane dokumenty: kontakt tel. w godz. 7.00-15.00: 52 324 93 10e-mail: Aplikuj

      Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


      Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

      Prezentacja firmy

      źródło oferty: CBOP

      Dodatkowe informacje

      Ostatnia aktualizacja: 06/10/2023 Wymiar etatu: Pełny etat Rodzaj umowy: Na okres próbny Liczba wakatów: 1 Min. doświadczenie: Bez doświadczenia Min. wykształcenie: Bez wykształcenia Branża / kategoria: Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

      Aplikuj

  • PRACOWNIK GOSPODARCZY - KIEROWCA DO 3,5 T. (NR 3258)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • Opis stanowiska pracy

      Numer oferty: StPr/23/3258


      Obowiązki:

      Ogólny zakres obowiązków:
      - wykonywanie drobnych prac naprawczych urządzeń używanych w gastronomii,
      - drobne prace remontowe, hydrauliczne, elektryczne (np. szybko i sprawnie wymienić cieknącą uszczelkę, przykręcić półkę, skręcić meble, przepchać zlew, zamocować obluzowane gniazdko elektryczne, itp.),
      - prace porządkowe (np. grabienie liści, koszenie trawy),
      - transport oraz dostawa posiłków/cateringu do odbiorców,
      - dbanie o stan techniczny pojazdu,

      Oferujemy:
      - zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
      - wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy,
      - dofinansowanie do wypoczynku letniego,
      - pracę w zgranym zespole.

      Praca od poniedziałku do niedzieli zgodnie z harmonogramem czasu pracy, pełen etat, przeciętnie 40 godz. tygodniowo i 8 godz. na dobę pracowniczą



      Wymagania:


      Wymagania konieczne:

      Umiejętności i uprawnienia:

      • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
      • prawo jazdy kat.B

      Wykształcenie:

      • zasadnicze zawodowe

      Pozostałe wymagania:

      • Wymagania:- wykształcenie min. zasadnicze zawodowe,- prawo jazdy kat. B,- doświadczenie na stanowisku kierowcy do 3.5t,- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych,- dobra organizacja własnej pracy.


      Miejsce pracy: Wojska Polskiego 23, 85-065 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

      Wymagane dokumenty: kontakt tel. w godz. 7.00-15.00: 52 324 93 10e-mail: Aplikuj

      Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


      Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

      Prezentacja firmy

      źródło oferty: CBOP

      Dodatkowe informacje

      Ostatnia aktualizacja: 06/10/2023 Wymiar etatu: Pełny etat Rodzaj umowy: Na okres próbny Liczba wakatów: 1 Min. doświadczenie: Bez doświadczenia Min. wykształcenie: Bez wykształcenia Branża / kategoria: Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

      Aplikuj

  • PRACOWNIK GOSPODARCZY - KIEROWCA DO 3,5 T.(NR 3258)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Informacje podstawowe

      Miejsce pracy: Wojska Polskiego 23, 85-065 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Zakres obowiązków: Ogólny zakres obowiązków:- wykonywanie drobnych prac naprawczych urządzeń używanych w gastronomii,- drobne prace remontowe, hydrauliczne, elektryczne (np. szybko i sprawnie wymienić cieknącą uszczelkę, przykręcić półkę, skręcić meble, przepchać zlew, zamocować obluzowane gniazdko elektryczne, itp.),- prace porządkowe (np. grabienie liści, koszenie trawy),- transport oraz dostawa posiłków/cateringu do odbiorców, - dbanie o stan techniczny pojazdu,Oferujemy:- zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,- wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy,- dofinansowanie do wypoczynku letniego,- pracę w zgranym zespole.Praca od poniedziałku do niedzieli zgodnie z harmonogramem czasu pracy, pełen etat, przeciętnie 40 godz. tygodniowo i 8 godz. na dobę pracowniczą

      Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

      Wymiar etatu: 1

      Zmianowość: jedna zmiana

      Liczba godzin w tygodniu: 40

      Liczba godzin w miesiącu: 160

      Wynagrodzenie brutto: od 4 600 PLN

      Opis wynagrodzenia: wynagrodzenie uzależnione jest od posiadanych kompetencji i kwalifikacji, zostanie ustalone bezpośrednio z kandydatem podczas rozmowy kwalifikacyjnej.

      System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

      Typ propozycji: praca w wolne dni

      Zapewnienie wyżywienia: NIE

      Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

      Zatrudnienie od zaraz: NIE

      Data rozpoczęcia: 16.10.2023

      Wymagania konieczne

      Wykształcenie: zasadnicze zawodowe

      Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, prawo jazdy kat.B

      Pozostałe wymagania

      Inne wymagania: Wymagania:- wykształcenie min. zasadnicze zawodowe,- prawo jazdy kat. B,- doświadczenie na stanowisku kierowcy do 3.5t,- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych,- dobra organizacja własnej pracy.

      Pracodawca

      Nazwa: SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY

      Adres: Wojska Polskiego 23, 85-825 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy

      Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

      Język aplikacji: polski

      Wymagane dokumenty: kontakt tel. w godz. 7.00-15.00: 52 324 93 10e-mail: Aplikuj

      Aplikuj

  • KUCHARZ W BARZE MIŁY(NR 3137)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Informacje podstawowe

      Miejsce pracy: Sułkowskiego 13, 85-642 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Zakres obowiązków: Ogólny zakres obowiązków:- przyrządzanie potraw według receptur wprowadzonych przez Szefa Kuchni,- przestrzeganie norm i standardów HACCP,- dbałość o estetykę wydawanych potraw.Oferujemy:- zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,- wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników,- dofinansowanie do wypoczynku letniego,- pracę w przyjaznym i zgranym zespole.

      Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

      Wymiar etatu: 1

      Zmianowość: dwie zmiany

      Liczba godzin w tygodniu: 40

      Liczba godzin w miesiącu: 160

      Wynagrodzenie brutto: od 4 400 PLN

      Opis wynagrodzenia: wynagrodzenie uzależnione jest od posiadanych kompetencji i kwalifikacji, zostanie ustalone bezpośrednio z kandydatem podczas rozmowy kwalifikacyjnej

      System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

      Typ propozycji: praca w wolne dni

      Zapewnienie wyżywienia: NIE

      Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

      Zatrudnienie od zaraz: TAK

      Data rozpoczęcia: 22.09.2023

      Wymagania konieczne

      Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)

      Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

      Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

      Pozostałe wymagania

      Staż pracy ogółem: lata: 2

      Inne wymagania: Wymagania:- doświadczenie na stanowisku kucharz min. 2 lata- dobra organizacja własnej pracy,- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych.

      Pracodawca

      Nazwa: SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY

      Adres: Wojska Polskiego 23, 85-825 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy

      Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

      Język aplikacji: polski

      Wymagane dokumenty: kontakt tel. w godz. 7.00-15.00: 52 324 93 10e-mail: Aplikuj

      Aplikuj

  • KELNER W RESTAURACJI TANGO(NR 3138)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Informacje podstawowe

      Miejsce pracy: Wojska Polskiego 23, 85-065 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Zakres obowiązków: Ogólny zakres obowiązków:- przygotowywanie sali restauracyjnej do obsługi kelnerskiej, nakrywanie stołów, dekorowanie,- udzielanie konsumentowi informacji dotyczących menu, wartości odżywczych potraw i technologii ich przyrządzania; doradzanie konsumentowi odpowiedniego asortymentu potraw i napojów;- przyjmowanie i rejestrowanie zamówień konsumenckich, inkasowanie należności, Oferujemy:- zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,- wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników,- dofinansowanie do wypoczynku letniego,- pracę w przyjaznym i zgranym zespole.

      Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

      Wymiar etatu: 1

      Zmianowość: dwie zmiany

      Liczba godzin w tygodniu: 40

      Liczba godzin w miesiącu: 160

      Wynagrodzenie brutto: od 4 500 PLN

      Opis wynagrodzenia: wynagrodzenie uzależnione jest od posiadanych kompetencji i kwalifikacji, zostanie ustalone bezpośrednio z kandydatem podczas rozmowy kwalifikacyjnej

      System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

      Typ propozycji: praca w wolne dni

      Zapewnienie wyżywienia: NIE

      Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

      Zatrudnienie od zaraz: TAK

      Data rozpoczęcia: 22.09.2023

      Wymagania konieczne

      Zawody: Kelner* (wymagany staż - lata: 1)

      Wykształcenie: średnie zawodowe

      Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

      Pozostałe wymagania

      Staż pracy ogółem: lata: 1

      Inne wymagania: Wymagania:- wykształcenie średnie,- doświadczenie na stanowisku kelnera,- dobra organizacja własnej pracy,- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych.

      Pracodawca

      Nazwa: SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY

      Adres: Wojska Polskiego 23, 85-825 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy

      Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

      Język aplikacji: polski

      Wymagane dokumenty: kontakt tel. w godz. 7.00-15.00: 52 324 93 10e-mail: Aplikuj

      Aplikuj

  • KELNER W RESTAURACJI TANGO (NR 3138)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • Opis stanowiska pracy

      Numer oferty: StPr/23/3138


      Obowiązki:

      Ogólny zakres obowiązków:
      - przygotowywanie sali restauracyjnej do obsługi kelnerskiej, nakrywanie stołów, dekorowanie,
      - udzielanie konsumentowi informacji dotyczących menu, wartości odżywczych potraw i technologii ich przyrządzania; doradzanie konsumentowi odpowiedniego asortymentu potraw i napojów;
      - przyjmowanie i rejestrowanie zamówień konsumenckich, inkasowanie należności,

      Oferujemy:
      - zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
      - wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników,
      - dofinansowanie do wypoczynku letniego,
      - pracę w przyjaznym i zgranym zespole.



      Wymagania:


      Wymagania konieczne:

      Umiejętności i uprawnienia:

      • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

      Wykształcenie:

      • średnie zawodowe

      Zawód:

      • Kelner* (wymagany staż - lata: 1)

      Pozostałe wymagania:

      • Wymagania:- wykształcenie średnie,- doświadczenie na stanowisku kelnera,- dobra organizacja własnej pracy,- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych.



      Miejsce pracy: Wojska Polskiego 23, 85-065 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

      Staż pracy: lata: 1

      Wymagane dokumenty: kontakt tel. w godz. 7.00-15.00: 52 324 93 10e-mail: Aplikuj

      Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


      Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

      Prezentacja firmy

      źródło oferty: CBOP

      Dodatkowe informacje Ostatnia aktualizacja: 23/09/2023 Wymiar etatu: Pełny etat Rodzaj umowy: Na okres próbny Liczba wakatów: 2 Min. doświadczenie: Bez doświadczenia Min. wykształcenie: Bez wykształcenia Branża / kategoria: Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

      Aplikuj

  • Kierownik restauracji

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Twój zakres obowiązków

      • Podejmowanie działań w celu budowania pozytywnego wizerunku lokalu gastronomicznego.
      • Kreowanie i realizowanie akcji marketingowych.
      • Zarządzanie zespołem pracowników.
      • Odpowiedzialność za jakość obsługi klientów.
      • Odpowiedzialność za przestrzeganie przepisów HACCP, BHP, ppoż.
      • Bieżąca obsługa konsumentów, wsparcie i zarządzaniem zespołem kelnerskim.

      Nasze wymagania

      • Wykształcenie wyższe lub średnie z zakresu technologii i żywienia człowieka bądź pokrewne.
      • Min. 5-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku w gastronomii.
      • Dobra znajomość Pakietu MS Office.
      • Zaangażowanie, zdolności analityczne, komunikatywność i umiejętność pracy w zespole.
      • Aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
      • Dodatkowy atut to znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym w mowie i piśmie.

      To oferujemy

      • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
      • Wynagrodzenie adekwatne do posiadanego doświadczenia i umiejętności.
      • Pakiet benefitów (ubezpieczenie na życie, bony świąteczne, dofinansowanie do urlopu wypoczynkowego).
      • Samodzielną i pełną wyzwań pracę.
      • Przyjazną atmosferę oraz komfortowe warunki pracy.

      O nas

      Spółdzielnia Gastronomiczna w Bydgoszczy ogłasza rekrutację na stanowisko Specjalisty ds. Technologii i Rozwoju Gastronomii.

      Zatrudniamy ponad 110 doświadczonych i wysoko wykwalifikowanych pracowników, którzy pracują zgodnie z opracowanym i wdrożonym systemem HACCAP.


      Do sieci lokali Spółdzielni Gastronomicznej w Bydgoszczy należą:

      •Restauracje: Telimena, Gerwazy, Pod Dębem, Leśna oraz Tango,

      •Bary: Kaprys, Miły, Jagienka, Horacy, Mikrus, Krokus, oraz Dworcowy.

      Aplikuj

  • KUCHARZ W BARZE MIŁY(NR 2742)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Informacje podstawowe

      Miejsce pracy: Sułkowskiego 13, 85-642 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Zakres obowiązków: Ogólny zakres obowiązków:- przyrządzanie potraw według receptur wprowadzonych przez Szefa Kuchni,- przestrzeganie norm i standardów HACCP,- dbałość o estetykę wydawanych potraw.Oferujemy:- zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,- wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników,- dofinansowanie do wypoczynku letniego,- pracę w przyjaznym i zgranym zespole.

      Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

      Wymiar etatu: 1

      Zmianowość: dwie zmiany

      Liczba godzin w tygodniu: 40

      Liczba godzin w miesiącu: 160

      Wynagrodzenie brutto: od 3 600 do 4 400 PLN

      Opis wynagrodzenia: wynagrodzenie uzależnione jest od posiadanych kompetencji i kwalifikacji, zostanie ustalone bezpośrednio z kandydatem podczas rozmowy kwalifikacyjnej

      System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

      Typ propozycji: praca w wolne dni

      Zapewnienie wyżywienia: NIE

      Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

      Zatrudnienie od zaraz: TAK

      Data rozpoczęcia: 23.08.2023

      Wymagania konieczne

      Zawody: Kucharz*

      Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

      Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

      Pozostałe wymagania

      Staż pracy ogółem: lata: 2

      Inne wymagania: Wymagania:- doświadczenie na stanowisku kucharz min. 2 lata- dobra organizacja własnej pracy,- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych.

      Pracodawca

      Nazwa: SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY

      Adres: Wojska Polskiego 23, 85-825 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy

      Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

      Język aplikacji: polski

      Wymagane dokumenty: kontakt tel. w godz. 7.00-15.00: 52 324 93 10e-mail: Aplikuj

      Aplikuj

  • KELNER RESTAURACJA TANGO(NR 2740)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • Informacje podstawowe

      Miejsce pracy: Wojska Polskiego 23, 85-065 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Zakres obowiązków: Ogólny zakres obowiązków:- przygotowywanie sali restauracyjnej do obsługi kelnerskiej, nakrywanie stołów, dekorowanie,- udzielanie konsumentowi informacji dotyczących menu, wartości odżywczych potraw i technologii ich przyrządzania; doradzanie konsumentowi odpowiedniego asortymentu potraw i napojów;- przyjmowanie i rejestrowanie zamówień konsumenckich, inkasowanie należności, Oferujemy:- zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,- wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników,- dofinansowanie do wypoczynku letniego,- pracę w przyjaznym i zgranym zespole.

      Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

      Wymiar etatu: 1

      Zmianowość: dwie zmiany

      Liczba godzin w tygodniu: 40

      Liczba godzin w miesiącu: 160

      Wynagrodzenie brutto: od 4 500 PLN

      Opis wynagrodzenia: wynagrodzenie uzależnione jest od posiadanych kompetencji i kwalifikacji, zostanie ustalone bezpośrednio z kandydatem podczas rozmowy kwalifikacyjnej

      System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

      Typ propozycji: praca w wolne dni

      Zapewnienie wyżywienia: NIE

      Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

      Zatrudnienie od zaraz: TAK

      Data rozpoczęcia: 23.08.2023

      Wymagania konieczne

      Zawody: Kelner*

      Wykształcenie: średnie zawodowe

      Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

      Pozostałe wymagania

      Inne wymagania: Wymagania:- wykształcenie średnie,- doświadczenie na stanowisku kelnera,- dobra organizacja własnej pracy,- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych.

      Pracodawca

      Nazwa: SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY

      Adres: Wojska Polskiego 23, 85-825 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy

      Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

      Język aplikacji: polski

      Wymagane dokumenty: kontakt tel. w godz. 7.00-15.00: 52 324 93 10e-mail: Aplikuj

      Aplikuj

  • KELNER RESTAURACJA TANGO (NR 2740)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • Opis stanowiska pracy

      Numer oferty: StPr/23/2740


      Obowiązki:

      Ogólny zakres obowiązków:
      - przygotowywanie sali restauracyjnej do obsługi kelnerskiej, nakrywanie stołów, dekorowanie,
      - udzielanie konsumentowi informacji dotyczących menu, wartości odżywczych potraw i technologii ich przyrządzania; doradzanie konsumentowi odpowiedniego asortymentu potraw i napojów;
      - przyjmowanie i rejestrowanie zamówień konsumenckich, inkasowanie należności,

      Oferujemy:
      - zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
      - wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników,
      - dofinansowanie do wypoczynku letniego,
      - pracę w przyjaznym i zgranym zespole.



      Wymagania:


      Wymagania konieczne:

      Umiejętności i uprawnienia:

      • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

      Wykształcenie:

      • średnie zawodowe

      Zawód:

      • Kelner*

      Pozostałe wymagania:

      • Wymagania:- wykształcenie średnie,- doświadczenie na stanowisku kelnera,- dobra organizacja własnej pracy,- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych.


      Miejsce pracy: Wojska Polskiego 23, 85-065 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

      Wymagane dokumenty: kontakt tel. w godz. 7.00-15.00: 52 324 93 10e-mail: Aplikuj

      Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


      Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

      Prezentacja firmy

      źródło oferty: CBOP

      Dodatkowe informacje

      Ostatnia aktualizacja: 22/08/2023 Wymiar etatu: Pełny etat Rodzaj umowy: Na okres próbny Liczba wakatów: 2 Min. doświadczenie: Bez doświadczenia Min. wykształcenie: Bez wykształcenia Branża / kategoria: Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

      Aplikuj

  • ZASTĘPCA KIEROWNIKA RESTAURACJI - KELNER (NR 2462)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • Opis stanowiska pracy

      Numer oferty: StPr/23/2462


      Obowiązki:

      Zakres zadań:
      - Podejmowanie działań w celu budowania pozytywnego wizerunku lokalu gastronomicznego,
      - Kreowanie i realizowanie akcji marketingowych,
      - Zarządzanie zespołem pracowników,
      - Odpowiedzialność za jakość obsługi klientów,
      - Odpowiedzialność za przestrzeganie przepisów HACCP, BHP, ppoż.
      - Bieżąca obsługa konsumentów, wsparcie i zarządzaniem zespołem kelnerskim.

      Oferta:
      - Stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
      - Umowa o pracę,
      - Wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników,
      - Współpraca z Zarządem firmy,

      Miejsce pracy: Restauracja TANGO



      Wymagania:


      Wymagania konieczne:

      Umiejętności i uprawnienia:

      • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

      Wykształcenie:

      • średnie zawodowe, gastronomiczne

      Pozostałe wymagania:

      • Wymagania:- Wykształcenie średnie gastronomiczne lub wyższe.- Przynajmniej 5-letnie doświadczenie w branży gastronomicznej.- Doświadczenie w efektywnym zarządzaniu zespołem pracowników.- Odpowiedzialność za powierzone obowiązki, samodzielność w działaniu.- Zaangażowanie, zdolności analityczne, komunikatywność.- Dyspozycyjność.- Posiadanie aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych.


      Miejsce pracy: Wojska Polskiego 23, 85-825 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

      Staż pracy: lata: 5

      Wymagane dokumenty: kontakt tel. w godz. 7.00-15.00: 52 324 93 10e-mail: Aplikuj

      Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


      Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

      Prezentacja firmy

      źródło oferty: CBOP

      Dodatkowe informacje

      Ostatnia aktualizacja: 01/08/2023 Wymiar etatu: Pełny etat Rodzaj umowy: Na okres próbny Liczba wakatów: 1 Min. doświadczenie: Bez doświadczenia Min. wykształcenie: Bez wykształcenia Branża / kategoria: Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Kadra zarządzająca, Praca Catering / Gastronomia

      Aplikuj

  • KUCHARZ W BARZE MIŁY (NR 2742)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • Opis stanowiska pracy

      Numer oferty: StPr/23/2742


      Obowiązki:

      Ogólny zakres obowiązków:
      - przyrządzanie potraw według receptur wprowadzonych przez Szefa Kuchni,
      - przestrzeganie norm i standardów HACCP,
      - dbałość o estetykę wydawanych potraw.

      Oferujemy:
      - zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
      - wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników,
      - dofinansowanie do wypoczynku letniego,
      - pracę w przyjaznym i zgranym zespole.



      Wymagania:


      Wymagania konieczne:

      Umiejętności i uprawnienia:

      • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

      Wykształcenie:

      • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

      Zawód:

      • Kucharz*

      Pozostałe wymagania:

      • Wymagania:- doświadczenie na stanowisku kucharz min. 2 lata- dobra organizacja własnej pracy,- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych.


      Miejsce pracy: Sułkowskiego 13, 85-642 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

      Staż pracy: lata: 2

      Wymagane dokumenty: kontakt tel. w godz. 7.00-15.00: 52 324 93 10e-mail: Aplikuj

      Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


      Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

      Prezentacja firmy

      źródło oferty: CBOP

      Dodatkowe informacje

      Ostatnia aktualizacja: 22/08/2023 Wymiar etatu: Pełny etat Rodzaj umowy: Na okres próbny Liczba wakatów: 1 Min. doświadczenie: Bez doświadczenia Min. wykształcenie: Bez wykształcenia Branża / kategoria: Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

      Aplikuj

  • KELNER RESTAURACJA TANGO (NR 2740)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • Opis stanowiska pracy

      Numer oferty: StPr/23/2740


      Obowiązki:

      Ogólny zakres obowiązków:
      - przygotowywanie sali restauracyjnej do obsługi kelnerskiej, nakrywanie stołów, dekorowanie,
      - udzielanie konsumentowi informacji dotyczących menu, wartości odżywczych potraw i technologii ich przyrządzania; doradzanie konsumentowi odpowiedniego asortymentu potraw i napojów;
      - przyjmowanie i rejestrowanie zamówień konsumenckich, inkasowanie należności,

      Oferujemy:
      - zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
      - wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników,
      - dofinansowanie do wypoczynku letniego,
      - pracę w przyjaznym i zgranym zespole.



      Wymagania:


      Wymagania konieczne:

      Umiejętności i uprawnienia:

      • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

      Wykształcenie:

      • średnie zawodowe

      Zawód:

      • Kelner*

      Pozostałe wymagania:

      • Wymagania:- wykształcenie średnie,- doświadczenie na stanowisku kelnera,- dobra organizacja własnej pracy,- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych.


      Miejsce pracy: Wojska Polskiego 23, 85-065 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

      Wymagane dokumenty: kontakt tel. w godz. 7.00-15.00: 52 324 93 10e-mail: Aplikuj

      Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


      Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

      Prezentacja firmy

      źródło oferty: CBOP

      Dodatkowe informacje

      Ostatnia aktualizacja: 22/08/2023 Wymiar etatu: Pełny etat Rodzaj umowy: Na okres próbny Liczba wakatów: 2 Min. doświadczenie: Bez doświadczenia Min. wykształcenie: Bez wykształcenia Branża / kategoria: Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

      Aplikuj

  • KELNER RESTAURACJA TANGO (NR 1561)

    SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
    • Bydgoszcz
    • umowa o pracę
    • Opis stanowiska pracy

      Numer oferty: StPr/23/1561


      Obowiązki:

      Ogólny zakres obowiązków:
      - przygotowywanie sali restauracyjnej do obsługi kelnerskiej, nakrywanie stołów, dekorowanie,
      - udzielanie konsumentowi informacji dotyczących menu, wartości odżywczych potraw i technologii ich przyrządzania; doradzanie konsumentowi odpowiedniego asortymentu potraw i napojów;
      - przyjmowanie i rejestrowanie zamówień konsumenckich, inkasowanie należności,

      Oferujemy:
      - zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
      - wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników,
      - dofinansowanie do wypoczynku letniego,
      - pracę w przyjaznym i zgranym zespole.



      Wymagania:


      Wymagania konieczne:

      Umiejętności i uprawnienia:

      • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

      Wykształcenie:

      • średnie ogólnokształcące

      Pozostałe wymagania:

      • Wymagania:- wykształcenie średnie,- doświadczenie na stanowisku kelnera,- dobra organizacja własnej pracy,- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych


      Miejsce pracy: Wojska Polskiego 23, 85-825 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

      Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

      Wymagane dokumenty: kontakt tel. w godz. 7.00-15.00: 52 324 93 10e-mail: Aplikuj

      Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


      Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

      Prezentacja firmy

      źródło oferty: CBOP

      Dodatkowe informacje

      Ostatnia aktualizacja: 22/05/2023 Wymiar etatu: Pełny etat Rodzaj umowy: Na okres próbny Liczba wakatów: 2 Min. doświadczenie: Bez doświadczenia Min. wykształcenie: Bez wykształcenia Branża / kategoria: Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

      Aplikuj

Pracodawcy w Bydgoszczy