Od ponad trzydziestu lat Zakłady Mięsne Somianka reprezentują tradycję oraz jakość w przetwórstwie mięsnym. Historia firmy rozpoczęła się w czerwcu 1992 roku, kiedy to z pasji do rzemiosła oraz miłości do smaku prawdziwej wędliny powstała Somianka. Zlokalizowana w malowniczej miejscowości Somianka, od samego początku firma zobowiązała się do dostarczania produktów, które zaspokoją potrzeby nawet najbardziej wymagających klientów.

Somianka zatrudnia 300 pracowników, których zaangażowanie oraz fachowość są fundamentem sukcesu przedsiębiorstwa. Każdy dzień w Zakładach Mięsnych to nieust anna praca nad doskonałością oraz dbałość o detale, co przekłada się na niezmiennie wysoką jakość oferowanych wyrobów. Oferta zakładów obejmuje bogactwo smaków i aromatów: od tradycyjnych szynek, przez aromatyczne boczki i balerony, aż po różnorodne kiełbasy oraz inne wyroby mięsne, które przygotowywane są zgodnie ze sprawdzonymi recepturami.

Zakłady Mięsne Somianka dysponują nowoczesną linią ubojową trzody chlewnej, zapewniającą wydajność na poziomie 65 sztuk na godzinę. Linię tę cechuje spełnienie rygorystycznych warunków sanitarnych stawianych przez Unię Europejską. Dodatkowo, wdrożony w przedsiębiorstwie system HACCP to gwarancja bezpieczeństwa i najwyższej jakości produktów. Działalność Somianka nie ogranicza się jedynie do produkcji; obejmuje również skup i ubój trzody chlewnej, rozbiór mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz produkcję i dystrybucję mięsa oraz tłuszczów.

Firma prowadzi sprzedaż detaliczną w swoich sklepach firmowych, gdzie klienci mają możliwość zakupu produktów bezpośrednio od producenta. W Somianka dba się także o logistykę; dysponując własnym transportem specjalistycznym, zapewniają świeżość i jakość dostarczanych wyrobów. Wyróżnia ich nie tylko zaangażowanie w proces produkcji, ale również wykorzystanie najwyższej jakości przypraw i surowców. To właśnie te elementy nadają wędlinom Somianka niepowtarzalny smak, który od lat cieszy się uznaniem wśród klientów.

Pozycja firmy na rynku, zdobyta dzięki zaufaniu i satysfakcji konsumentów, jest dla niej źródłem motywacji do dalszego rozwoju. Zakłady Mięsne Somianka łączą tradycję z nowoczesnością, nieustannie dążąc do perfekcji. Zachęcają do skosztowania oferowanych wyrobów i dołączenia do grona zadowolonych klientów. Razem tworzą historię pełną smaku i jakości.

Oferty pracy Zakłady Mięsne Somianka

Praca alert - powiadomienia

Obecnie ten pracodawca nie posiada żadnych aktywnych ofert pracy.

Włącz powiadomienia, aby otrzymywać informacje o nowych ofertach jako pierwszy!

Mapa Zakłady Mięsne Somianka

Siedziba główna

Godziny otwarcia Zakłady Mięsne Somianka

poniedziałek 06:00 - 21:00
wtorek 06:00 - 21:00
środa 06:00 - 21:00
czwartek 06:00 - 21:00
piątek 06:00 - 21:00
sobota 06:00 - 21:00
niedziela Zamknięte

Dane pochodzą z Google Places lub zostały podane przez pracodawcę.

Zakłady Mięsne Somianka poszukuje najczęściej pracowników na stanowiska