Firma Madej & Wróbel łączy pasję do masarstwa z tradycją, tworząc wyjątkowe smaki. Jej historia rozpoczęła się w 1992 roku w Rudzie Śląskiej, kiedy dwie rodziny – Madej i Wróbel – zrealizowały swoje marzenie o własnym zakładzie mięsnym. Od tego czasu, z pokolenia na pokolenie, przekazywane są tajniki rzemiosła, które stanowią fundament marki.

Firma ta należy do Grupy Dworakowski, uznawanej za lidera w produkcji wędlin w Polsce. Zespół liczący od 501 do 1000 pracowników każdego dnia angażuje się w tworzenie ponad 100 różnorodnych produktów, od kiełbas po wyroby garmażeryjne. Każdy produkt oparty jest na najlepszych surowcach oraz rygorystycznych normach bezpieczeństwa, co zapewnia wysoką jakość oferowanych wyrobów.

Jako przedsiębiorstwo z 100% polskim kapitałem, Madej & Wróbel dba o lokalne wartości, a jednocześnie z sukcesem poszerza swoje horyzonty, uczestnicząc w międzynarodowych targach, takich jak Anuga. Umożliwia to wymianę doświadczeń oraz prezentację produktów na arenie globalnej.

Produkty firmy cieszą się uznaniem za prekcyzyjną jakość, która wynika ze sprawdzonych receptur oraz mistrzostwa w sztuce masarskiej. Umiejętności i zaangażowanie zespołu w proces tworzenia wędlin przyczyniają się do ich konkurencyjnej przewagi na rynku.

Madej & Wróbel zaprasza do odkrycia bogactwa smaków oraz tradycji, które kryją się w każdym kawałku swoich wędlin. Klienci mają możliwość przeżycia wyjątkowej podróży po świecie rzemieślniczych wyrobów, które od lat zaspokajają ich podniebienia.

Zakłady Mięsne MADEJ & WRÓBEL Sp. z o. o. najczęściej poszukuje kandydatów

Oferty pracy Zakłady Mięsne MADEJ & WRÓBEL Sp. z o. o.

Praca alert - powiadomienia

Oferty pracy, które mogą cię zainteresować

Firma najczęściej oferuje

  • Elastyczny czas pracy
  • Możliwość rozwoju osobistego
  • Przyjazna atmosfera

Podane powyżej benefity nie są oficjalnym elementem oferty pracy. Zostały wyselekcjonowane na podstawie historycznych ogłoszeń za pomocą algorytmów sztucznej inteligencji.
Data aktualizacji: 03.10.2024

Mapa Zakłady Mięsne MADEJ & WRÓBEL Sp. z o. o.

Siedziba główna

Dane firmy z social mediów (LinkedIn)

Madej Wróbel

Jesteśmy znani przede wszystkim z produkcji doskonałej jakości WĘDLIN.

• Blisko 30 lat na polskim rynku. • Ponad 100 produktów: kiełbas, wędzonek, wędlin, wyrobów garmażeryjnych. • 5 nagród branżowych przyznawanych za jakość i smak. • 100% polski kapitał: wspieramy polską gospodarkę. Madej Wróbel należy do Grupy Dworakowski – jednego z czołowych producentów wędlin w Polsce. Historia marki sięga 1992 roku, kiedy w Rudzie Śląskiej, dwie rodziny: Madej oraz Wróbel, postanowiły stworzyć zakład, który zajmował się przygotowywaniem wyrobów wędliniarskich dla najbardziej wymagających smakoszy. Od samego początku istnienia marki, na jej czele stoją doskonali rzemieślnicy i pasjonaci naturalnego smaku. Każdy firmowany przez zakład wyrób, pochodzi z najlepszych surowców i spełnia rygorystyczne normy bezpieczeństwa. W oparciu o sprawdzone receptury, pielęgnowane od pokoleń przez mistrzów masarstwa, słyniemy z produkcji doskonałej jakości wędlin, kiełbas oraz wędzonek.

Siedziba główna
Ruda Śląska
Branża
Produkcja żywności i napojów

Rok założenia

b.d.

Liczba pracowników

501-1 000

Liczba obserwujących

-

Zakłady Mięsne MADEJ & WRÓBEL Sp. z o. o. poszukuje najczęściej pracowników na stanowiska