Jestem właścicielem tej firmy, chcę zarządzać swoimi danymi
Edycja danych i prowadzenie profilu jest darmowe.
Podaj swoje dane, opiekun skontaktuje się z Tobą.
Czy to Twoja firma?
Black Monkey sp. z o.o. praca
Czy to Twoja firma?
Specjalista ds. marketingu Warszawa Pracownik fizyczny Warszawa Specjalista ds. turystyki, Rezydent Warszawa
media / pr / reklama / marketing praca fizyczna hotelarstwo / gastronomia / turystyka
Oferty pracy Black Monkey Sp. z o.o.
Praca alert - powiadomienia
Obecnie ten pracodawca nie posiada żadnych aktywnych ofert pracy.
Włącz powiadomienia, aby otrzymywać informacje o nowych ofertach jako pierwszy!
Oferty pracy, które mogą cię zainteresować
-
Wydawanie Posiłków | Umowa o Pracę | Warszawa
RE-CRUITER SP. Z O.O. SYNTRAX SP. K.- 4 666 do 5 000 zł brutto / mies.
- Warszawa
- umowa o pracę
- praca od zaraz
- bez doświadczenia
- запрошуємо працівників з України
Aplikuj bez CVPolecanaDodana
Mapa Black Monkey Sp. z o.o.
Adres rejestrowy
Black Monkey Sp. z o.o. poszukuje najczęściej pracowników na stanowiska
Statystyki odwiedzin profilu pracodawcy
Odwiedziny w ostatnich 12 miesiącach
Data aktualizacji: 01.04.2025
Profil firmy:
Black Monkey Sp. z o.o.
najczęściej odwiedzają kandydaci z miast:
- Warszawa
- Bielsko-Biała
- Bydgoszcz
- Wrocław
- Białystok
- Kraków
- Zawiercie
Praca Black Monkey Sp. z o.o. - oferty archiwalne
-
Zastępca szefa kuchni do cateringu dietetycznego
Black Monkey Sp. z o.o.- Warszawa
- umowa o pracę
-
Zakres obowiązków
Poszukujemy zastępcy szefa kuchni, który zadba o to, by posiłki były pyszne i estetyczne.Wymagania
Wymagamy:-
minimum 3 lata doświadczenia w zarządzaniu zespołem
-
umiejętność organizowania pracy dla podlegającego zespołu oraz jej egzekwowania
-
umiejętność pracy w szybkim tempie
-
samodzielność
-
obsługa pakietu MS Office, mile widziane pakiet Google Suite (Google Workspace)
-
niekaralność
-
kontakty do dostawców będą dodatkowym atutem
-
doświadczenie pracy w cateringu będzie dodatkowym atutem
-
rozplanowanie pracy dla zespołu i przydzielenie zadań do odpowiednich osób.
-
kontrola nad jakością wykonywanych prac
-
przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi w firmie standardami
-
przyjmowanie dostaw zgodnych z listami zamówień
-
dbanie o towar i jego racjonalnie użycie z zachowaniem zasady FIFO
-
dbanie o odpowiednie gotowanie, schładzanie i przechowywanie żywności
-
dbanie o utrzymanie odpowiedniej czystości w miejscu pracy
-
dbanie o odpowiednie używanie oraz czyszczenie sprzętu kuchennego
-
utrzymanie porządku w magazynach, lodówkach i chłodniach
-
egzekwowanie wykonania zadań od pracowników
-
terminowość produkcji oraz terminowe oddawanie przygotowanego, schłodzonego jedzenia
-
ważenie gotowych produktów
-
kontrola pracy pakowni
-
wykonywanie stanów remanentowych
-
zgłaszanie awarii i braków
-
uczestniczenie w ustalonych spotkaniach z Kucharzem Zmianowym oraz Szefem Operacji
-
Możliwość podwyżek 2x w roku
-
Możliwość szkoleń i rozwoju
-
Stabilność zatrudnienia - praca odporna na obostrzenia w branży gastronomicznej
-
Praca w pełni planowana, równomiernie rozłożona w czasie
-
Bananacoiny, za które kupisz Małpie Papu
-
Praca z systemem informatycznym wspierającym pracę kucharzy
-
Praca 6 dni w tygodniu
-
Ilość godzin w miesiącu: min 180
-
Wynagrodzenie 5500-7500 netto miesięcznie na B2B + premie od wyników.
-
Typ umowy B2B
w tytule wpisując Z-ca szefa kuchni do cd. -