Opinie pracowników o firmie SZEF KUCHNI Ihor Kishchuk (0)

Tylko wiarygodne opinie. Zależy nam na Twoim zaufaniu, dlatego nie pozwalamy pracodawcom modyfikować treści opinii od pracowników.

Opinia musi mieć minimum znaków
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Ocena pracodawcy * (oceń wszystkie pozycje)
Atmosfera pracy
Komunikacja i organizacja pracy
Możliwość rozwoju
Wynagrodzenie
Pytanie musi mieć minimum znaków
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Twój status *
*
Tylko litery i cyfry, minimalnie znaki
Wszystkie pola oznaczone * są wymagane

Zasady dodawania opinii

Podziel się swoją pomocną opinią o potencjalnym pracodawcy, taką, jaką sam chciałbyś przeczytać. Daj innym szansę na poznanie Twoich doświadczeń i przemyśleń.

NIE opublikujemy Twojej wypowiedzi gdy:

  • będzie łamać polskie prawo
  • będzie niezgodna z regulaminem publikacji treści w serwisie Aplikuj.pl
  • będzie niemerytoryczna
  • będzie zawierała wulgaryzmy, dyskryminujące uwagi, obraźliwe komentarze, dane osobowe lub poufne dane, reklamy itp.

Dane osobowe tylko do wglądu redakcji lub w przypadku roszczeń sądowych.
Pod opinią / pytaniem pojawi się Twój nick.

Administrator
Administrator

Nie ma jeszcze opinii o pracy w firmie SZEF KUCHNI Ihor Kishchuk z miejscowości Poznań. Jeśli jesteś obecnym lub byłym pracownikiem, zachęcamy do podzielenia się swoim doświadczeniem. Twoja opinia pomoże innym lepiej poznać tego pracodawcę.

Dane firmowe i kontaktowe SZEF KUCHNI Ihor Kishchuk

Pełna nazwa
SZEF KUCHNI Ihor Kishchuk
Adres rejestrowy
ul. Henryka Opieńskiego 4A 60-685 Poznań
NIP
9721355241
REGON
529262963
Forma prawna
jednostka fizyczna (os. fizyczna prowadząca działalność gospodarczą)
Rozpoczęcie wykonywania działalności gospodarczej
02.08.2024
Status indywidualnej działalności gospodarczej
AKTYWNY

Profil działalności - kody PKD

Przetwórstwo przemysłowe

  • 10.11.Z Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu
  • 10.12.Z Przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu
  • 10.13.Z Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego
  • 10.20.Z Przetwarzanie i konserwowanie ryb, skorupiaków i mięczaków
  • 10.31.Z Przetwarzanie i konserwowanie ziemniaków

Budownictwo

  • 43.11.Z Rozbiórka i burzenie obiektów budowlanych
  • 43.12.Z Przygotowanie terenu pod budowę
  • 43.21.Z Wykonywanie instalacji elektrycznych
  • 43.22.Z Wykonywanie instalacji wodno-kanalizacyjnych, cieplnych, gazowych i klimatyzacyjnych
  • 43.29.Z Wykonywanie pozostałych instalacji budowlanych

Handel hurtowy i detaliczny; naprawa pojazdów samochodowych, włączając motocykle

  • 46.38.Z Sprzedaż hurtowa pozostałej żywności, włączając ryby, skorupiaki i mięczaki
  • 46.39.Z Sprzedaż hurtowa niewyspecjalizowana żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
  • 47.11.Z Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
  • 47.29.Z Sprzedaż detaliczna pozostałej żywności prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
  • 47.81.Z Sprzedaż detaliczna żywności, napojów i wyrobów tytoniowych prowadzona na straganach i targowiskach

Działalność związana z zakwaterowaniem i usługami gastronomicznymi

  • 56.21.Z Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
  • 56.29.Z Pozostała usługowa działalność gastronomiczna

Działalność w zakresie usług administrowania i działalność wspierająca

  • 81.29.Z Pozostałe sprzątanie
  • 81.10.Z Działalność pomocnicza związana z utrzymaniem porządku w budynkach
  • 81.21.Z Niespecjalistyczne sprzątanie budynków i obiektów przemysłowych
  • 81.22.Z Specjalistyczne sprzątanie budynków i obiektów przemysłowych
Źródło danych: GUS, CEIDG, KRS
Data aktualizacji: 30.11.2025