Good Chef - Bartosz Gnych to firma działająca w branży hotelarstwa, gastronomii i turystyki, z siedzibą we Wrocławiu. Specjalizujemy się w dostarczaniu najwyższej jakości usług kulinarnych oraz turystycznych, co czyni naszą ofertę wyjątkową na lokalnym rynku. Nasze doświadczenie oraz pasja do gotowania pozwala nam na tworzenie niezapomnianych doświadczeń zarówno dla naszych klientów, jak i pracowników.W ramach naszej działalności, często poszukujemy kandydatów na stanowiska takie jak Specjalista ds. turystyki oraz Pracownik fizyczny. Czujemy odpowiedzialność za rozwój naszych pracowników, dlatego zapewniamy im możliwość zdobywania nowych umiejętności oraz rozwoju kariery. Nasz zespół składa się z osób z pasją, które podzielają nasze wartości i dążenie do doskonałości.Obecnie, Good Chef - Bartosz Gnych nie posiada aktywnych ofert pracy, ale zachęcamy do włączenia powiadomień, aby być na bieżąco z nowymi możliwościami zatrudnienia. Każdy z nas ma szansę stać się częścią naszego zespołu i przyczynić się do sukcesu firmy.Jesteśmy dumni z licznych pozytywnych opinii, które otrzymujemy od naszych pracowników oraz klientów. Dbałość o szczegóły oraz zadowolenie klientów jest dla nas priorytetem. Wierzymy, że dobra atmosfera w pracy przekłada się na jakość świadczonych usług.Zapraszamy do kontaktu i dołączenia do naszego zespołu, w którym każdy wkład może mieć znaczenie. W Good Chef - Bartosz Gnych tworzymy nie tylko smaczne potrawy, ale także przyszłość dla talentów w branży gastronomicznej i turystycznej.

Opinie pracowników o firmie Good Chef - Bartosz Gnych (0)

Tylko wiarygodne opinie. Zależy nam na Twoim zaufaniu, dlatego nie pozwalamy pracodawcom modyfikować treści opinii od pracowników.

Opinia musi mieć minimum znaków
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Ocena pracodawcy * (oceń wszystkie pozycje)
Atmosfera pracy
Komunikacja i organizacja pracy
Możliwość rozwoju
Wynagrodzenie
Pytanie musi mieć minimum znaków
Przekroczono dozwoloną długość tekstu
Twój status *
*
Tylko litery i cyfry, minimalnie znaki
Wszystkie pola oznaczone * są wymagane

Zasady dodawania opinii

Podziel się swoją pomocną opinią o potencjalnym pracodawcy, taką, jaką sam chciałbyś przeczytać. Daj innym szansę na poznanie Twoich doświadczeń i przemyśleń.

NIE opublikujemy Twojej wypowiedzi gdy:

  • będzie łamać polskie prawo
  • będzie niezgodna z regulaminem publikacji treści w serwisie Aplikuj.pl
  • będzie niemerytoryczna
  • będzie zawierała wulgaryzmy, dyskryminujące uwagi, obraźliwe komentarze, dane osobowe lub poufne dane, reklamy itp.

Dane osobowe tylko do wglądu redakcji lub w przypadku roszczeń sądowych.
Pod opinią / pytaniem pojawi się Twój nick.

Administrator
Administrator

Jak wygląda praca w firmie Good Chef - Bartosz Gnych w Wrocław? Na razie nie ma żadnych opinii pracowników. Jeżeli możesz opowiedzieć o swoich doświadczeniach - dodaj komentarz i pomóż innym ocenić warunki pracy.

Opinie o firmie Good Chef - Bartosz Gnych (5)

4.5

Na podstawie 230 ocen z Google.

Mate eee

Mate eee

Zamówiliśmy dwa kebaby ogólnie wszystko ze sobą grało, mieso dobre, warzywa świeże I chrupiące miało to smak, sosy również, niestety jedna rzecz była nie wypalem tj. bułka, nie wiem czy to przez to że byliśmy zaraz na otwarcie czy coś poszło nie tak ale tak suchej i czerstwej buły w kebabie to ja dawno nie dostałem, weryfikujcie serio czy z waszym pieczywem jest wszystko okej przed składaniem całości. Wpadnę jeszcze kiedyś jeśli bd ok to zmieniam na 5 ofc.

Dodano: 5 miesięcy temu

Mikołaj Kuriata

Mikołaj Kuriata

Kebab sam w sobie dobry, jednak zakupiłem dużego i niestety wielkość kebaba nie jest satysfakcjonująca. Bardzo mało mięsa, praktycznie sam placek, sosów i kapusta. Mięso nie jest ścinane na bieżąco tylko odgrzewane na płycie grillowej to też duży minus. Polecam wprowadzić do karty gramaturę ile dany kebab waży.

Dodano: 5 miesięcy temu

Mariusz Gałka

Mariusz Gałka

Największym plusem i zarazem minusem jest mięso w kebabie. Nie jest to żadna kula mocy a naprawdę kratowe mięso. Bardzo smaczne i zupełnie wyróżniające się spośród innych jakie można dostać we Wrocławiu. Dużym plusem jest również lawasz a nie tortille jak w większości innych kebabowni we Wrocławiu. Minusem tego mięsa jest jego ilość dodana do lawasza. Naprawdę bardzo skromna ilość, większość wkładu były to warzywa spośród których królowała sałata. Warzywa były świeże. Jeszcze słowo o sosach. Są trzy ale żaden nie jest jakoś się wyróżniający. Nazwa sosu habanero - brzoskwinia wiele obiecywała ale okazała się ani ostra ani słodka. Warto było spróbować tego lawasza dla mięsa ale chyba nie na tyle żeby wracać.

Dodano: 5 miesięcy temu

Szymon Sikorsky

Szymon Sikorsky

Bez dwóch zdań najlepszy kebab we Wrocławiu. Prawdziwe, ręcznie robione mięso. Grubo skrojone, świeże i chrupkie warzywa, bardzo smaczne sosy (polecam zwłaszcza mango brzoskwinia!). No i ciasto durum, jest wybitne, cienkie, chrupkie, delikatne, ale nie rozpadające sie. Będę wracał, bo warto!

Dodano: 5 miesięcy temu

Koza Wielgi

Koza Wielgi

Bardzo dobre mięso sosy i miła obsługa. Co najważniejsze dostajemy fajnie przypieczone mięso i proste składniki a nie biała kapustę i kule mocy. Jedna uwaga kebab w bułce ma być kebabem lepiej te bułki zmienić na takie półotwarte bo przed lokalem zbierają się resztki jedzenia i słabo to wygląda. Bułka załatwi sprawę i będzie idealnie. Wrócę na 100% na to mięsko ale nie w bułce.

Dodano: 8 miesięcy temu

Podane treści są cytatem z Profilu Firmy w Google. Wybraliśmy ostatnie opinie, które nie mają skrajnych negatywnych ocen.
Jeżeli chcesz zobaczyć wszystkie opinie to kliknij tutaj.
Data aktualizacji: 20.03.2025

Dane firmowe i kontaktowe Good Chef - Bartosz Gnych

Pełna nazwa
Good Chef - Bartosz Gnych
Adres rejestrowy
ul. Długa 68c 53-633 Wrocław
NIP
6151918006
REGON
021160919
Forma prawna
jednostka fizyczna (os. fizyczna prowadząca działalność gospodarczą)
Rozpoczęcie wykonywania działalności gospodarczej
10.10.2022
Wykreślenie wpisu z rejestru
12.11.2025
Status indywidualnej działalności gospodarczej
WYKRESLONY
Źródło danych: GUS, CEIDG, KRS
Data aktualizacji: 17.11.2025