!function(t,h,e,j,s,n){t.hj=t.hj||function(){(t.hj.q=t.hj.q||[]).push(arguments)},t._hjSettings={hjid:2313813,hjsv:6},s=h.getElementsByTagName("head")[0],(n=h.createElement("script")).async=1,n.src="https://static.hotjar.com/c/hotjar-"+t._hjSettings.hjid+".js?sv="+t._hjSettings.hjsv,s.appendChild(n)}(window,document);

Pracodawca

Willa Dwa Jeziora Art Events Krzysztof Gawrych

Willa Dwa Jeziora Art Events Krzysztof Gawrych

  

Archiwalne oferty pracodawcy

  • Szef Kuchni

    Willa Dwa Jeziora Art Events Krzysztof Gawrych
    • Węgorzewo
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • kucharz, szef kuchni
    • pracownik fizyczny
    • Masz doświadczenie jako szef kuchni ? Szukasz wytchnienia od zgiełku miasta?

      Willa Dwa Jeziora – klimatyczny, mazurski pensjonat z 7-letnim doświadczeniem otwiera restaurację dla swoich gości i osób zewnętrznych: Quchnia Dwa Jeziora. Nowo wybudowana restauracja z nowoczesnym, w pełni wyposażonym zapleczem kuchennym i dwiema salami po ok. 100m2 każda otwiera nowe możliwości. Nasza ambicją jest stworzyć miejsce, w którym goście w ciepłym wystroju spotkają się ze smaczną i wyjątkową kuchnią, do której będą wracać. Chcemy, aby ocena 9,5, która szczycimy się na bookingu była standardem także dla Quchni Dwa Jeziora.

      Zakres obowiązków

      • przygotowywanie receptur i tworzenie dań i menu w oparciu o najwyższe standardy i swoje kulinarne pomysły
      • dbaniem o estetykę serwowanych potraw
      • przygotowywanie i nadzór nad przygotowaniem bankietów i innych imprez okolicznościowych
      • zarządzanie procesami zamawiania w tym negocjowanie cen z dostawcami, racjonalne gospodarowanie towarami a także nadzór nad gospodarką magazynową, inwentaryzacjami
      • kontrola i optymalizacja kosztów pracy w kuchni
      • utrzymywanie i ścisłe przestrzeganie norm sanitarnych, przepisów HACCP oraz bezpieczeństwa
      • nadzorowanie i dbanie o wysoki poziom efektywności pracy podległego zespołu, w tym tworzenie grafiku dla personelu
      • dbanie o pozytywną atmosferę w zespole
      • współpraca z Działem Marketingu i Sprzedaży przy tworzeniu atrakcyjnych ofert promocyjnych,
      • znajomość i przestrzeganie procesów oraz standardów hotelowo-restauracyjnych

      Wymagania

      • jeżeli gotowanie to Twoje zamiłowanie i pasja,
      • masz przynajmniej 2-letnie doświadczenie na tym stanowisku
      • potrafisz zarządzać pracą własną i współpracującego z Tobą zespołu
      • jesteś energiczny w działaniu, pozytywny, zaangażowany
      • czujesz się kreatywny, sumienny, uczciwy; dbasz o wysoką jakość i estetykę przygotowywanych potraw
      • znasz i obserwujesz aktualne trendy kulinarne
      • chcesz uciec od dużego miasta i korzystać z zalet Wielkiego Szlaku Mazurskiego (pensjonat jest położony obok jeziora Mamry i Święcajty)
      • lubisz prowadzić projekt od A do Z: restauracja dopiero się otwiera i możesz jej nadać Twój styl
      • znasz dobrze pakiet MS Office,
      • posiadasz ważną książeczkę sanepidowską
      • prawo jazdy kategorii B
      • posiadasz praktyczną wiedzę ze znajomości technik przechowywania potraw, optymalizacji kosztów, HACCP i BHP,

      Oferujemy

      • stałą pracę (niezależnie od sezonu)
      • atrakcyjne zarobki
      • stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub BtB
      • nowocześnie wyposażone i dobrze zorganizowane miejsce pracy
      • pracę w miłej i przyjaznej atmosferze
      • możliwość korzystania z posiłków pracowniczych
  • Manager - Osoba Zarządzająca Pensjonatem oraz Restauracją

    Willa Dwa Jeziora Art Events Krzysztof Gawrych
    • Węgorzewo
    • umowa o pracę
    • pełny etat
    • manager
    • menedżer
    • Miejsce pracy: Mazury Węgorzewo – Willa Dwa Jeziora – uroczy, klimatyczny i spokojny pensjonat na szlaku jezior mazurskich –

      Pensjonat z sukcesem funkcjonuje na rynku 7 roku z ocena 9,5 na bookingu z bazą stały i zadowolonych gości

      Opis stanowiska

      Osoba na tym stanowisku będzie mieć za zadanie kompleksowo zarządzać obiektem (noclegi, gastronomia, mini spa /odnowa biologiczna). Spa zostanie otwarte dopiero w tym roku.

      Zakres obowiązków

      • Planowanie, organizowanie i koordynowanie wszelkich działań na terenie obiektu (usługi noclegowe, gastronomiczne, spa, eventowe), zarządzanie personelem, sprzedażą, marketingiem i administracją
      • Zbudowanie koncepcji organizacyjno-finansowej obejmującej ofertę części gastronomicznej i spa – odnowa biologiczna do rozpoczęcia działalności
      • Tworzenie budżetu obiektu i osiąganie założonych wyników finansowych (przychodowych i kosztowych)
      • Nadzorowanie i kontrolowanie jakości świadczonych usług w celu zagwarantowania odpowiednich standardów
      • Dbałość o stan techniczny i wartość zasobów obiektu
      • Nawiązywanie i utrzymywanie dobrych relacji z kluczowymi Klientami/Gośćmi
      • Współpraca z dostawcami oraz nadzorowanie wszelkich dostaw
      • Współtworzenie oraz realizacja strategii firmy w obszarze powierzonych zadań.

      Wymagania

      • Minimum 3 letnie doświadczenie managerskie w zarządzaniu obiektem gastronomiczno – hotelowym
      • Mile widziane doświadczenie w zakresie zarządzania odnową biologiczną – spa
      • Wykształcenie wyższe
      • Umiejętność zarządzania personelem i organizowania pracy własnej
      • Wysoka kultura osobista, odporność na stres
      • Zaangażowanie, dyspozycyjność i dobra organizacja pracy
      • Samodzielność w działaniu, prawo jazdy
      • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego. Mile widziana znajomość innego języka

      Oferujemy

      • Atrakcyjne wynagrodzenie związane z celami biznesowymi plus system prowizyjny
      • Stabilna, całoroczna pracę
      • Umowa o pracę lub kontrakt menadżerski
      • Pasjonującą pracę z możliwością wdrażania nowych pomysłów oraz rozwiązań

Na tej stronie korzystamy z plików cookie, aby zadbać o jak najlepsze doświadczenia naszych użytkowników.
Kontynuując po wyświetleniu tej wiadomości, potwierdzasz, że wyrażasz na to zgodę.