Zarządzanie działem gastronomii oraz nadzór nad działaniami operacyjnymi z zachowaniem najwyższych standardów
Dbanie o jak najwyższą jakość świadczonych usług żywienia indywidualnego i zbiorowego
Przygotowanie potraw zgodnie z recepturą i standardami
Przestrzeganie procedur w gastronomii (GHP, GMP, HACCP)
Współpraca w zakresie planowania i koordynowania dostaw żywności do kuchni współpraca z dostawcami/ zamawianie towarów Nadzór nad sprzętem i wyposażeniem restauracji
Utrzymanie optymalnego poziomu produkcji dań oraz kontrola zamówień
Wymagania:
Wykształcenia:
zasadnicze zawodowe, brak, kierunek: kucharz
Języki:
angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Inne wymagania:
doświadczenie w gastronomii na podobnym stanowisku minimum 2 lata, Umiejętność planowania i realizacji produkcji w gastronomii, znajomość procedur obowiązujących w gastronomii HACCP, GMP, GHP
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
NIE
Oferujemy:
Wynagrodzenie brutto:
od 2 800 PLN
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
Informacje:
Miejsce pracy:
BANKOWA 2, 44-244 Żory, powiat: m. Żory, woj: śląskie
Wymiar etatu:
1
Zmianowość:
jedna zmiana
Zapewnienie wyżywienia:
NIE
Zapewnienie zakwaterowania:
NIE
Zatrudnienie od zaraz:
NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:
NIE
Przeznaczone dla osób niepełnosprawnych (finansowanie z PFRON):
NIE
Dane kontaktowe:
SCANMED SPORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ BANKOWA 2, 44-244 Żory, powiat: m. Żory, woj: śląskie
Aby w pełni korzystać z portalu, zarejestruj się, uzupełnij dane i jednym kliknięciem
wysyłaj aplikacje do pracodawców. Rejestracja jest całkowicie bezpłatna.