Zatrudnię kierownika do produkcji gastronomicznej

Zakład Produkcyjny
  • Łódź, łódzkie

Obsługa gastronomii

Umowa o pracę

Kierownik Produkcji w Gastronomii

Do obowiązków należeć będzie:
• Prowadzenie aktywnej polityki w zakresie rozwoju usług gastronomicznych
• Planowanie, organizowanie, koordynowanie realizacji produkcji gastronomicznej
• Zapewnienie najwyższej jakości przygotowywanych produktów
• Koordynowanie pracy podległych pracowników
• Nadzór nad rozliczeniami i magazynem
• Analiza kosztów eksploatacji podległych obiektów oraz wskaźników rentowności
• Bieżące prowadzenie działań mających usprawnić pracę działu
• Raportowanie do Zarządu Spółki
Wymagamy:
• Min. 3-letniego doświadczenia w zarządzaniu produkcja gastronomiczną
• Wykształcenia minimum średniego kierunkowego
• Doświadczenia a przede wszystkim umiejętności budowania i motywowania zespołu pracowników do osiągania jak najlepszych rezultatów oraz podnoszenia jakości
• Bardzo dobrej znajomość zagadnień gastronomicznych, systemu HACCP, kalkulacji i ewidencji gastronomicznej
• Bardzo dobrych umiejętności organizacyjnych, umiejętności pracy pod presją czasu
• Otwartości i komunikatywności
• Poczucia odpowiedzialności, skrupulatności, samodzielności w podejmowaniu decyzji

Oferujemy


• Umowę o pracę (pełny etat) oraz atrakcyjny system wynagrodzenia
• Pracę w firmie o stabilnej pozycji na rynku
• Ciekawy i różnorodny zakres obowiązków
• Możliwość rozwoju w prężnie rozwijającej się organizacji
• Szansę na wdrażanie własnych pomysłów, rozwiązań
Dodana
Wygasa (za 4 dni temu)
Powrót do listy ofert