Zatrudnię kierownika do produkcji gastronomicznej
Zakład Produkcyjny
Miejsce pracy
-
Łódź, łódzkie
Obsługa gastronomii
Umowa o pracę
Kierownik Produkcji w Gastronomii
Do obowiązków należeć będzie:
• Prowadzenie aktywnej polityki w zakresie rozwoju usług gastronomicznych
• Planowanie, organizowanie, koordynowanie realizacji produkcji gastronomicznej
• Zapewnienie najwyższej jakości przygotowywanych produktów
• Koordynowanie pracy podległych pracowników
• Nadzór nad rozliczeniami i magazynem
• Analiza kosztów eksploatacji podległych obiektów oraz wskaźników rentowności
• Bieżące prowadzenie działań mających usprawnić pracę działu
• Raportowanie do Zarządu Spółki
Wymagamy:
• Min. 3-letniego doświadczenia w zarządzaniu produkcja gastronomiczną
• Wykształcenia minimum średniego kierunkowego
• Doświadczenia a przede wszystkim umiejętności budowania i motywowania zespołu pracowników do osiągania jak najlepszych rezultatów oraz podnoszenia jakości
• Bardzo dobrej znajomość zagadnień gastronomicznych, systemu HACCP, kalkulacji i ewidencji gastronomicznej
• Bardzo dobrych umiejętności organizacyjnych, umiejętności pracy pod presją czasu
• Otwartości i komunikatywności
• Poczucia odpowiedzialności, skrupulatności, samodzielności w podejmowaniu decyzji
• Umowę o pracę (pełny etat) oraz atrakcyjny system wynagrodzenia
• Pracę w firmie o stabilnej pozycji na rynku
• Ciekawy i różnorodny zakres obowiązków
• Możliwość rozwoju w prężnie rozwijającej się organizacji
• Szansę na wdrażanie własnych pomysłów, rozwiązań
Do obowiązków należeć będzie:
• Prowadzenie aktywnej polityki w zakresie rozwoju usług gastronomicznych
• Planowanie, organizowanie, koordynowanie realizacji produkcji gastronomicznej
• Zapewnienie najwyższej jakości przygotowywanych produktów
• Koordynowanie pracy podległych pracowników
• Nadzór nad rozliczeniami i magazynem
• Analiza kosztów eksploatacji podległych obiektów oraz wskaźników rentowności
• Bieżące prowadzenie działań mających usprawnić pracę działu
• Raportowanie do Zarządu Spółki
Wymagamy:
• Min. 3-letniego doświadczenia w zarządzaniu produkcja gastronomiczną
• Wykształcenia minimum średniego kierunkowego
• Doświadczenia a przede wszystkim umiejętności budowania i motywowania zespołu pracowników do osiągania jak najlepszych rezultatów oraz podnoszenia jakości
• Bardzo dobrej znajomość zagadnień gastronomicznych, systemu HACCP, kalkulacji i ewidencji gastronomicznej
• Bardzo dobrych umiejętności organizacyjnych, umiejętności pracy pod presją czasu
• Otwartości i komunikatywności
• Poczucia odpowiedzialności, skrupulatności, samodzielności w podejmowaniu decyzji
Oferujemy
• Umowę o pracę (pełny etat) oraz atrakcyjny system wynagrodzenia
• Pracę w firmie o stabilnej pozycji na rynku
• Ciekawy i różnorodny zakres obowiązków
• Możliwość rozwoju w prężnie rozwijającej się organizacji
• Szansę na wdrażanie własnych pomysłów, rozwiązań
Dodana
Wygasa
(za 4 dni temu)
Praca alert - powiadomienia
Obsługa gastronomii, Łódź
Podobne oferty pracy
Przenieśliśmy Cię na zewnętrzny formularz, z którego korzysta pracodawca do zbierania CV kandydatów.
Oferty pracy, które mogą Cię zainteresować:
-
Kelner (K/M) - hotel Campanile Lódz
Jakub Kobylec Recruitment & Consulting- Łódź
- umowa zlecenie
- rekrutacja zdalna
- praca od zaraz
Aplikuj szybkoDodana
Praca w sąsiednich miejscowościach
-
Praca Starowa Góra
-
Praca Stara Gadka
-
Praca Konstantynów Łódzki
-
Praca Nowa Gadka
-
Praca Ksawerów
-
Praca Bukowiec
-
Praca Rąbień
-
Praca Łagiewniki Nowe
-
Praca Huta Wiskicka
-
Praca Zgierz
-
Praca Dobra-Nowiny
-
Praca Rzgów
-
Praca Wola Zaradzyńska
-
Praca Natolin
-
Praca Szynkielew
-
Praca Bedoń Przykościelny
-
Praca Bedoń-Wieś
-
Praca Aleksandrów Łódzki
-
Praca Wiśniowa Góra
-
Praca Górka Pabianicka