Kelner/Kelnerka praca w hotelu
SEG POLSKA
wygasa za 3 dni
(do )
-
Warszawa, mazowieckie
Obsługa gastronomii
Umowa o pracę
Kelner do obsługi gości hotelowych to osoba odpowiedzialna za profesjonalną obsługę w restauracji hotelowej, barze, sali bankietowej czy podczas eventów organizowanych w hotelu. Jego zadania różnią się w zależności od standardu obiektu i charakteru pracy, ale ogólnie obejmują:
Zakres obowiązków kelnera hotelowego:
-Powitanie i obsługa gości – uprzejme przyjmowanie zamówień, doradzanie w wyborze dań i napojów, odpowiadanie na pytania dotyczące menu.
-Serwowanie posiłków i napojów – zgodnie ze standardami obsługi (np. serwis angielski, francuski, niemiecki czy amerykański).
-Dbanie o estetykę i atmosferę – nakrywanie stołów, dekoracje, dbałość o czystość sali restauracyjnej.
-Obsługa imprez i bankietów – wesela, konferencje, spotkania biznesowe, przyjęcia okolicznościowe.
Wymagania wobec kelnera w hotelu:
-wysoka kultura osobista i umiejętności komunikacyjne,
-umiejętność pracy zespołowej,
-dobra organizacja pracy i odporność na stres,
-mile widziane doświadczenie w gastronomii i znajomość języka angielskiego (lub innego języka obcego).
-wynagrodzenie godzinowe :27,00 – 31,00 zł netto,
-pracę w stabilnym i przyjaznym zespole,
-możliwość zdobycia doświadczenia w hotelu o wysokim standardzie,
-elastyczny grafik,
-posiłki pracownicze.
CV oraz wazne badania sanitarno epidemiologiczne - warunek konieczny!!
Zakres obowiązków kelnera hotelowego:
-Powitanie i obsługa gości – uprzejme przyjmowanie zamówień, doradzanie w wyborze dań i napojów, odpowiadanie na pytania dotyczące menu.
-Serwowanie posiłków i napojów – zgodnie ze standardami obsługi (np. serwis angielski, francuski, niemiecki czy amerykański).
-Dbanie o estetykę i atmosferę – nakrywanie stołów, dekoracje, dbałość o czystość sali restauracyjnej.
-Obsługa imprez i bankietów – wesela, konferencje, spotkania biznesowe, przyjęcia okolicznościowe.
Wymagania wobec kelnera w hotelu:
-wysoka kultura osobista i umiejętności komunikacyjne,
-umiejętność pracy zespołowej,
-dobra organizacja pracy i odporność na stres,
-mile widziane doświadczenie w gastronomii i znajomość języka angielskiego (lub innego języka obcego).
Oferujemy
-wynagrodzenie godzinowe :27,00 – 31,00 zł netto,
-pracę w stabilnym i przyjaznym zespole,
-możliwość zdobycia doświadczenia w hotelu o wysokim standardzie,
-elastyczny grafik,
-posiłki pracownicze.
CV oraz wazne badania sanitarno epidemiologiczne - warunek konieczny!!
Podobne oferty pracy
-
Poprowadź swój biznes | Kawiarnia SO!Coffee na lotnisku Chopina
Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.- Warszawa
- umowa o pracę
Dodana
Dodana
Wygasa
(za 2 dni)
Praca alert - powiadomienia
Obsługa gastronomii, Warszawa
Polecani pracodawcy
Praca w sąsiednich miejscowościach
-
Praca Blizne Łaszczyńskiego
-
Praca Blizne Jasińskiego
-
Praca Lubiczów
-
Praca Opacz-Kolonia
-
Praca Ząbki
-
Praca Mory
-
Praca Raszyn
-
Praca Macierzysz
-
Praca Jaworowa
-
Praca Latchorzew
-
Praca Michałowice-Wieś
-
Praca Babice Nowe
-
Praca Jawczyce
-
Praca Klaudyn
-
Praca Kwirynów
-
Praca Mościska
-
Praca Falenty Nowe
-
Praca Bronisze
-
Praca Reguły
-
Praca Falenty