Kierownik Gastronomii
HR GO Sp zoo
wygasa za 2 dni
(do )
-
Nowe Miasto Lubawskie, warmińsko-mazurskie pow. nowomiejski
Obsługa gastronomii
Umowa o pracę
Dla naszego Klienta – nowoczesnego, całorocznego ośrodka turystycznego zlokalizowanego w okolicach Nowego Miasta Lubawskiego – poszukujemy Managera gastronomii.
MANAGER GASTRONOMII
Wymagania twarde:
• Minimum 2-3 lata doświadczenia na stanowisku managerskim w gastronomii
• Znajomość systemów POS, inwentaryzacja, praca z dostawcami
• Doświadczenie w organizacji imprez/eventów
• Umiejętność tworzenia grafików, optymalizacji kosztów osobowych
Kompetencje miękkie:
• Silne zdolności organizacyjne, samodzielność, kreatywność
• Komunikacja z klientem (również firmowym)
• Umiejętność motywowania i szkolenia zespołu kelnerskiego
• Pro aktywność i podejście "hands-on"
• Dyspozycyjność, praca także w weekendy w trybie 12h/zmiana
Zakres obowiązków:
• Organizacja pracy sali, nadzór nad jakością obsługi, grafiki pracowników i rozliczanie
• Kontrola kosztów, współpraca z szefem kuchni
• Współpraca z działem marketingu i postawa prosprzedażowa
• Obsługa reklamacji, budowanie relacji z klientami
• Raportowanie do dyrekcji
Warunki pracy:
• Pełny etat, dyspozycyjność w sezonie
• Widełki wynagrodzenia 6000 – 9000 zł brutto + premie od wyników (napiwki oddzielnie, w całości dla zespołu)
• Zakwaterowanie, w opcji
• Możliwość rozwoju i awansu: szkolenia
• Start pracy: najlepiej lipiec / sierpień, ale możemy poczekać
MANAGER GASTRONOMII
Wymagania twarde:
• Minimum 2-3 lata doświadczenia na stanowisku managerskim w gastronomii
• Znajomość systemów POS, inwentaryzacja, praca z dostawcami
• Doświadczenie w organizacji imprez/eventów
• Umiejętność tworzenia grafików, optymalizacji kosztów osobowych
Kompetencje miękkie:
• Silne zdolności organizacyjne, samodzielność, kreatywność
• Komunikacja z klientem (również firmowym)
• Umiejętność motywowania i szkolenia zespołu kelnerskiego
• Pro aktywność i podejście "hands-on"
• Dyspozycyjność, praca także w weekendy w trybie 12h/zmiana
Zakres obowiązków:
• Organizacja pracy sali, nadzór nad jakością obsługi, grafiki pracowników i rozliczanie
• Kontrola kosztów, współpraca z szefem kuchni
• Współpraca z działem marketingu i postawa prosprzedażowa
• Obsługa reklamacji, budowanie relacji z klientami
• Raportowanie do dyrekcji
Warunki pracy:
• Pełny etat, dyspozycyjność w sezonie
• Widełki wynagrodzenia 6000 – 9000 zł brutto + premie od wyników (napiwki oddzielnie, w całości dla zespołu)
• Zakwaterowanie, w opcji
• Możliwość rozwoju i awansu: szkolenia
• Start pracy: najlepiej lipiec / sierpień, ale możemy poczekać
Dodana
Wygasa
(za 1 dzień)
Praca alert - powiadomienia
Obsługa gastronomii, Nowe Miasto Lubawskie
Polecani pracodawcy
Praca w sąsiednich miejscowościach
-
Praca Pacółtowo
-
Praca Mszanowo
-
Praca Łąki Bratiańskie
-
Praca Kurzętnik
-
Praca Marzęcice
-
Praca Bratian
-
Praca Tylice
-
Praca Lipowiec
-
Praca Gwiździny
-
Praca Nielbark
-
Praca Małe Bałówki
-
Praca Rakowice
-
Praca Kuligi
-
Praca Wawrowice
-
Praca Brzozie Lubawskie
-
Praca Mortęgi
-
Praca Sampława
-
Praca Radomno
-
Praca Mroczno
-
Praca Targowisko Dolne