Estella - Galas, Nowak, Knasiecki Sp. J.
Estella to ważny punkt na kulinarnej mapie Poznania już od 31 lat. Nasza pierwsza restauracja włoska powstała w samym sercu stolicy Wielkopolski przy ul. Garbary, dnia 1 czerwca 1991 r. Od tego czasu zmienił się Poznań, zmieniliśmy się i my, ale to, co najistotniejsze, pozostało – nasza kuchnia i wyjątkowa atmosfera.
W naszych restauracjach w Poznaniu, Baranowie i Suchym Lesie podajemy tradycyjne dania kuchni włoskiej. Wśród serwowanych przysmaków znajdują się potrawy z wielu regionów Italii. Nie mogło więc zabraknąć wywodzących się z Trydentu gnocchi, typowego dla Lombardii risotto, weneckiego carpaccio, oryginalnej zupy minestrone, wspaniałych spaghetti bolognese i carbonara oraz pizzy z dodatkami takimi jak owoce morza, salami, sery gorgonzola, mozzarella i scamorza, karczochy, kapary i włoskie wędliny.. Menu w naszych lokalach doskonale odzwierciedla różnorodność smaków słonecznych Włoch, dzięki czemu odwiedzający mają okazję skosztować przepysznych potraw na bazie ryżu, makaronu, mięsa wołowego, drobiu i cielęciny oraz owoców morza. W trosce o najwyższą jakość, nasze dania powstają w oparciu o tradycyjne włoskie przepisy, a do ich przygotowania nie wykorzystujemy półproduktów czy ulepszaczy smaku, tylko wysokogatunkowe zioła i przyprawy, oliwę z oliwek, sery, wędliny oraz różne gatunki mięs. Estella jest również wiodącym graczem na rynku usług cateringowych, specjalizując się w organizacji i kompleksowej obsłudze wszelkiego rodzaju eventów, począwszy od kameralnych przyjęć rodzinnych i biznesowych, aż po pikniki i bankiety z udziałem tysięcy zaproszonych gości.
Zawody: Manager Przeźmierowo.
Kategorie zawodowe: zarządzanie / dyrekcja.
Oferty pracy Estella - Galas, Nowak, Knasiecki Sp. J.
Praca alert - powiadomienia
Estella - Galas, Nowak, Knasiecki Sp. J.
Mapy
Siedziba główna
Linki
Dane firmowe
- Pełna nazwa
- "ESTELLA" GALAS, NOWAK, KNASIECKI SPÓŁKA JAWNA
- Adres rejestrowy
- Szamotulska 24A 62-081 Baranowo
- NIP
- 7780041773
- REGON
- 630522765
- KRS
- 0000089634
- Forma prawna
- spółka jawna
- Wpis do Rejestru Przedsiębiorców
- 25.02.2002
- Status indywidualnej działalności gospodarczej
- AKTYWNA
Profil działalności - kody PKD
Handel hurtowy i detaliczny; naprawa pojazdów samochodowych, włączając motocykle
- 45.11.Z Sprzedaż hurtowa i detaliczna samochodów osobowych i furgonetek
Działalność związana z zakwaterowaniem i usługami gastronomicznymi
- 56.10.A Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Działalność związana z kulturą, rozrywką i rekreacją
- 93.29.Z Pozostała działalność rozrywkowa i rekreacyjna
Opinie o firmie Estella - Galas, Nowak, Knasiecki Sp. J.
4.6
Na podstawie 1261 ocen z Google.
![]()
Pawel S
"Bardzo przyjemne wnętrze i obsługa na najwyższym poziomie. Natomiast co do jakości i smaku uczucia są mieszane. W zasadzie każde z wielu zamówionych w trakcie kolacji dań dosłownie skąpane w oliwie. To oczywiście lokal serwujący kuchnię włoską, ale czy pod warstwą makaronu carbonara konieczna jest jeszcze wielka plama oliwy. Całość bardzo ciężka i trudna do przejedzenia. Podobnie jak carpaccio z ośmiornicy - to raczej oliwa z ośmiornicą. Krewetki całkiem ok, tatar wołowy okazał się najlepszym daniem."
6 miesięcy temu
![]()
Wojtek Krzyżostaniak
"Jedzenie bardzo dobre, zostaliśmy miło ugoszczeni i otrzymaliśmy stolik zgodnie z prośbą na uboczu sali. W weekend było dość dużo ludzi co idzie za większym hałasem na sali. Do jedzenia nie można się było przyczepić, jedynie porcja Dania głównego mogła by być troszkę większa jak za cenę którą się płaci. Obsługa sprawnie nas obsłużyła jednak pozostał lekki niesmak jak kelnerka zapomniała o mojej zupie nie podając mi jej w ogóle w czasie gdy reszta już jadła. Po zwróceniu uwagi została mi doniesiona i zjadłem jak już wszyscy inni skończyli."
4 miesiące temu
![]()
Marina Filatova
"Zamówiliśmy trzy różne zupki , każda miała dużo oleju . Ja miałam rosół z mięsem i jarzynkami (brak smaku , brak soli ) , druga zupka to bulion z lanym ciastem z jajek , parmezanu i zielonej pietruszki (również brak smaku nie przyprawiona , no i tłusta ) , trzecia zupka to zupa gulaszowa na wołowinie ( z tych trzech w końcu miła smak i była dobra , ale bardzo pikantna ) w meni nie zaznaczono że to jest pikantne danie , więc kto nie może albo nie lubi jeść ostrze , uprzedzam ( mega pikantna zupka ) . Obsługa przemiła , na najwyższym poziomie . Wystrój restauracji ładny i przytulnie w środku ."
miesiąc temu
![]()
Krzysztof Korbas
"Rewelacja - to chyba byłoby za mało powiedzieć o tej restauracji. Profesjonalna i bardzo miła obsługa, duże, gustownie urządzone sale a do tego co najważniejsze szybko podane pięknie wyglądające i pyszne dania w całkiem przystępnej cenie. Lokalizacja lokalu umożliwią szybki dojazd a spory parking pozostawianie auta w bezpiecznym miejscu. Na pewno będę tu wracał!"
9 miesięcy temu
![]()
Miłosz Ad
"Jako jedna z niewielu restauracji posiada spore zaplecze stolików także nigdy nie czekamy. Nie istotne, o której będziemy, wiemy, że Estella nas obsłuży. Personel na najwyższym poziomie, zawsze uśmiechnięty, pomocny. Człowiek czuje, że obsługa dba o klienta :). Jedzenie dobre i zawsze poprawia humor. Minus? Karta dań, która sprawia problem. Tam jest mnóstwo dobrego jedzenia, które utrudnia wybór :)"
5 miesięcy temu
Podane treści są cytatem z Profilu Firmy w Google. Wybraliśmy ostatnie opinie, które nie mają skrajnych
negatywnych ocen.
Jeżeli chcesz zobaczyć wszystkie opinie to kliknij tutaj.
Archiwalne oferty pracy Estella - Galas, Nowak, Knasiecki Sp. J.
-
Manager
Estella - Galas, Nowak, Knasiecki Sp. J.- Poznań
- umowa o pracę
- pełny etat
- rekrutacja zdalna
- praca od zaraz
-
Znana i uznana sieć restauracji włoskich, oraz firma zajmująca się działalnością cateringową, u progu czwartej dekady swych sukcesów poszukuje osoby gotowej poświęcić się prawie bez reszty zadaniu polegającemu na sprawowaniu funkcji kierowniczych i nadzorczych. Trzy restauracje, sklep internetowy, obsługa eventów na terenie wielkopolski i nie tylko; ponad 60 osób zatrudnionych na podstawie umowy o pracę.
Zakres obowiązków
-
Zarządzanie kompleksem gastronomicznym, w którego skład wchodzą trzy restauracje włoskie i dział cateringowy (organizacja i obsługa imprez)
-
Współpraca z Zarządem i kierownikami lokali przy planowaniu i opracowywaniu strategii rozwoju poszczególnych elementów kompleksu,
-
Rekrutacja, szkolenie, a następnie zarządzanie podległem zespołem,
-
Dbanie o standard obsługi Gości, ciągłe weryfikowanie poprawności oraz jakości obsługi barmańskiej i kelnerskiej,
-
Odpowiedzialność za wyniki finansowe kompleksu, realizacja celów sprzedażowych, kontrola oraz optymalizacja kosztów, bieżące raportowanie do Zarządu spółki inwestorskiej,
-
Nadzór nad przestrzeganiem przepisów oraz zasad BHP i przepisów przeciwpożarowych, oraz zapewnienie aktualnych przeglądów restauracji i punktów gastronomicznych umożliwiających ich funkcjonowania (przeglądy gwarancyjne, HACCP, PPOŻ itp.),
-
Kontrola utrzymania sprawnego stanu technicznego obiektów
-
Tworzenie i wprowadzanie niezbędnych procedur, dbanie o estetykę lokali, oraz sprawność i kulturę obsługi ich Gości
-
Pozyskiwanie, organizacja i nadzór nad przebiegiem eventów.
-
Budowanie pozytywnych relacji z gośćmi, jak również relacji w obrębie podległego zespołu,
-
Współpraca z działem marketingu w kreowaniu strategii marketingowej przedsiębiorstwa
Wymagania
-
Minimum 5-letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
-
Doświadczenie w zarządzaniu zespołem,
-
Wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne,
-
Znajomość podstawowych zagadnień księgowych - w tym rozliczania i raportowania (księgowość firmy prowadzi podmiot zewnętrzny)
-
Dobra organizacja pracy i umiejętność delegowania obowiązków,
-
Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym,
-
Umiejętność pracy pod presją czasu,
-
Wysoki poziom kultury osobistej,
-
Elastyczność w związku ze zmianowym czasem prac,
-
Prawo jazdy kategorii B.
-
szczery i serdeczny uśmiech
Oferujemy
-
Umowę o pracę od pierwszego dnia pracy bezpośrednio u pracodawcy
-
Zatrudnienie na 3 miesiące okresu próbnego, następnie jeśli obie strony będą zadowolone ze współpracy - zatrudnienie na czas określony na 24 miesiące, potem kolejno na czas nieokreślony. Możliwa forma kontraktu, lub umowa o dzieło.
-
Pracę u stabilnego (31 lat na rynku) pracodawcy w renomowanych i uznanych miejscach, znanych z wysokich standardów
-
Stabilne wynagrodzenie powiązane z efektami finansowymi podejmowanych działań
-
Niezbędne narzędzia pracy
-
Możliwości rozwoju osobistego i dalszego awansu
-