Visa
Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę.
Data wygaśnięcia oferty: 21.07.2025
Kierownik Obiektu Gastronomicznego
Dussmann
-
Łódź, łódzkie
Umowa o pracę
Kierownik Obiektu Gastronomicznego – żywienie zbiorowe
Miejsce pracy: Głuchów
Region: Łódzkie
Dołącz do zespołu Dussmann! Już od ponad 60 lat prężnie działamy w usługach Facility Management i Food Services. Jesteśmy częścią międzynarodowej spółki – Grupy Dussmann.
Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelności. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze.
Obecnie Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu gastronomicznego,
poszukuje kandydatów/ek na stanowisko:
Kierownik Obiektu Gastronomicznego – żywienie zbiorowe
Miejsce pracy : Głuchów
• Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko w grupie kapitałowej o wieloletniej pozycji na rynku
• Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
• Dodatek funkcyjny do wynagrodzenia
• Zadaniowy tryb pracy
• Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy)
• Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego zespołu
• Szansę na kształtowanie osobistych i zawodowych kompetencji oraz realizację własnych pomysłów, szkolenia m.in. z rozwoju osobistego i kompetencji miękkich
Oczekujemy:
• Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowana: gastronomia zamknięta)
• Znajomość zagadnień HACCP
• Dobrej znajomości MS Office
• Znajomości prawa pracy i doświadczenia w zarządzaniu podległym zespołem
• Dobrej organizacja pracy
• Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów
Zadania:
• Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików
• Kontrola jakości sporządzanych potraw
• Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych
• Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu
• Raportowanie wyników do przełożonych
• Utrzymywanie dobrych relacji z klientem
• Optymalizacja i wdrażanie nowych rozwiązań organizacyjnych oraz technologicznych.
• Realizacja procedur i instrukcji zgodnie z standardami ISO i HACCP
Osoby zainteresowane proszę wysyłać swoje CV klikając APLIKUJ
Miejsce pracy: Głuchów
Region: Łódzkie
Dołącz do zespołu Dussmann! Już od ponad 60 lat prężnie działamy w usługach Facility Management i Food Services. Jesteśmy częścią międzynarodowej spółki – Grupy Dussmann.
Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelności. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze.
Obecnie Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu gastronomicznego,
poszukuje kandydatów/ek na stanowisko:
Kierownik Obiektu Gastronomicznego – żywienie zbiorowe
Miejsce pracy : Głuchów
Oferujemy
• Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko w grupie kapitałowej o wieloletniej pozycji na rynku
• Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
• Dodatek funkcyjny do wynagrodzenia
• Zadaniowy tryb pracy
• Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy)
• Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego zespołu
• Szansę na kształtowanie osobistych i zawodowych kompetencji oraz realizację własnych pomysłów, szkolenia m.in. z rozwoju osobistego i kompetencji miękkich
Oczekujemy:
• Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowana: gastronomia zamknięta)
• Znajomość zagadnień HACCP
• Dobrej znajomości MS Office
• Znajomości prawa pracy i doświadczenia w zarządzaniu podległym zespołem
• Dobrej organizacja pracy
• Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów
Zadania:
• Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików
• Kontrola jakości sporządzanych potraw
• Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych
• Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu
• Raportowanie wyników do przełożonych
• Utrzymywanie dobrych relacji z klientem
• Optymalizacja i wdrażanie nowych rozwiązań organizacyjnych oraz technologicznych.
• Realizacja procedur i instrukcji zgodnie z standardami ISO i HACCP
Osoby zainteresowane proszę wysyłać swoje CV klikając APLIKUJ
Visa
Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę.
Data wygaśnięcia oferty: 21.07.2025
Praca alert - powiadomienia
Obsługa gastronomii, Łódź
Polecani pracodawcy
Praca w sąsiednich miejscowościach
-
Praca Starowa Góra
-
Praca Stara Gadka
-
Praca Konstantynów Łódzki
-
Praca Nowa Gadka
-
Praca Ksawerów
-
Praca Bukowiec
-
Praca Rąbień
-
Praca Łagiewniki Nowe
-
Praca Huta Wiskicka
-
Praca Zgierz
-
Praca Dobra-Nowiny
-
Praca Rzgów
-
Praca Wola Zaradzyńska
-
Praca Natolin
-
Praca Szynkielew
-
Praca Bedoń Przykościelny
-
Praca Bedoń-Wieś
-
Praca Aleksandrów Łódzki
-
Praca Wiśniowa Góra
-
Praca Górka Pabianicka