Twoje wsparcie w rekrutacji
Znajdź wymarzoną
ofertę pracy i APLIKUJ

Pracodawca - SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK

Oferty pracy SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK

KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM/STANOWISKO:MENADŻER

Zawód: kierownik Rodzaj: umowa o pracę
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA; PONOSZENIE ...
od 2900 zł
UoP brutto/mies.
Szczecin
30-11-2020
od 2900 zł
UoP brutto/mies.

Archiwalne ogłoszenia

PRACOWNIK PRZYGOTOWUJĄCY POSIŁKI TYPU FAST FOOD/STANOWISKO: PRACOWNIK RESTAURACJI
Zawód: pracownik fizyczny   |  Rodzaj: umowa o pracę
Szczecin
Szczegóły
Zakres obowiązków
-PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH,
-PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW,
-PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGĄ KASY I DRUKARKI FISKALNEJ,
-PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI, ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM PRZYLEGŁYM DO RESTAURACJI,
-PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY, JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH.
Wymagania
Wykształcenia:
brak lub niepełne podstawowe, brak
Uprawnienia:
UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYNY DO LODÓW, FRYTKOWNICY, GRILLA
PRACA W ZESPOLE
DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
OBSŁUGA KASY FISKALNEJ I TERMINALA
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
NIE
PRACOWNIK RESTAURACJI
Zawód: pracownik fizyczny   |  Rodzaj: umowa o pracę
Szczecin
Szczegóły
Zakres obowiązków
PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I
NAPOJÓW. PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGĄ KASY I DRUKARKI FISKALNEJ. PRACE
PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI
ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM. PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO
STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W
MAGAZYNACH.
Wymagania
Zawody:
Pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
Wykształcenia:
podstawowe, brak
Uprawnienia:
UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE
OBSŁUGA KASY FISKALNEJ I TERMINALA
UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYNY DO LODÓW, FRYTKOWNICY, GRILLA
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
NIE
INSTRUKTOR
Zawód: trener, szkoleniowiec   |  Rodzaj: umowa o pracę
Szczecin
Szczegóły
Zakres obowiązków
PRZEPROWADZANIE SZKOLEŃ NA STANOWISKCHA PRACOWNICZYCH; PROWADZENIE DOKUMENTACJI
PRZEPROWADZANYCH SZKOLEŃ; PRACA NA WSZYSTKICH STANOWISKACH NA OBSZARZE KUCHNI, NA
OBSZARZE SPRZEDAŻY, NA SALI RESTAURACYJNEJ, NA ZAPLECZU I TERENIE ZEWNĘTRZNYM; PRACE
MAGAZYNOWE; PRACE PRZYGOTOWAWCZE PRZED OTWARCIEM I PO ZAMKNIĘCIU RESTAURACJI.
Wymagania
Zawody:
Specjalista do spraw szkoleń
Wykształcenia:
wyższe (w tym licencjat), brak
Uprawnienia:
OBSŁUGA KASY FISKALNEJ I TERMINALA
UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYNY DO LODÓW, FRYTKOWNICY, GRILLA
DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
NIE
LIDER GOŚCINNOŚCI
Zawód: specjalista ds. sprzedaży   |  Rodzaj: umowa o pracę
Szczecin
Szczegóły
Zakres obowiązków
- TWORZENIE ATMOSFERY GOŚCINNOŚCI NA KAŻDYM ETAPIE WIZYTY GOŚCIA W RESTAURACJI
- WSPÓŁPRACA Z INNYMI PRACOWNIKAMI I KADRĄ MENADŻERSKĄ
- PEŁNIENIE ROLI AMBASADORA MARKI MCDONALD'S
- PRACA NA WSZYSTKICH STANOWISKACH NA OBSZARZE PRODUKCJI (KUCHNIA), NA OBSZARZE SPRZEDAŻY (OBSŁUGA GOŚCIA), NA SALI RESTAURACYJNEJ, NA ZAPLECZU I NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM (PRACE PORZĄDKOWE I UTRZYMANIE CZYSTOŚCI) - W RAZIE POTRZEBY
Wymagania
Zawody:
Pozostali pracownicy sprzedaży i pokrewni gdzie indziej niesklasyfikowani
Wykształcenia:
średnie ogólnokształcące, brak
Uprawnienia:
DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
OBSŁUGA KASY FISKALNEJ I TERMINALA
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
NIE
MENADŻER
Zawód: kierownik   |  Rodzaj: umowa o pracę
Łozienica
Szczegóły
Zakres obowiązków
ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA; PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI; KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZARZE PRODUKCJI, OBSZARZE SPRZEDAŻY, ZAPLECZA, SALI RESTAURACYJNEJ I TERENIE ZEWNĘTRZNYM; WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMI; SPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJI; NADZÓR NAD SZKOLENIAMI NOWO ZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENADŻERÓW; OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI - W RAZIE POTRZEBY.
Wymagania
Wykształcenia:
średnie ogólnokształcące, brak
Uprawnienia:
obsługa kasy fiskalnej
Inne wymagania:
[Umiejętność 2] : UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYNY DO LODÓW, FRYTKOWNICY, GRILLA
[Umiejętność 1] : UMIEJĘTNOŚĆ ZARZĄDZANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW; ODPORNOŚĆ NA STRES
[Inne] : DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU MIN. 6 MIESIĘCY
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
NIE
PRACOWNIK PRZYGOTOWUJĄCY POSIŁKI TYPU FAST FOOD/ STANOWISKO: PRACOWNIK RESTAURACJI
Zawód: pracownik fizyczny   |  Rodzaj: umowa o pracę
Szczecin
Szczegóły
Zakres obowiązków
PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW, PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGĄ KASY I DRUKARKI FISKALNEJ, PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM PRZYLEGŁYM DO RESTAURACJI, PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH.
Wymagania
Zawody:
Pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
Wykształcenia:
brak lub niepełne podstawowe, brak
Uprawnienia:
BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
OBSŁUGA KASY
UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
NIE
SPECJALISTA DO SPRAW SZKOLEŃ / STANOWISKO: INSTRUKTOR
Zawód: trener, szkoleniowiec   |  Rodzaj: umowa o pracę
Szczecin
Szczegóły
Zakres obowiązków
SZKOLENIE PRACOWNIKÓW TJ. PRZYGOTOWANIE NOWYCH PRACOWNIKÓW DO PRACY NA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISKACH PRACY POD WZGLĘDEM MERYTORYCZNYM W OPARCIU O POSIADANE DOŚWIADCZENIE.
PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW.
PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGA KASY I DRUKARKI FISKALNEJ.
PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM PRZYLEGŁYM DO RESTAURACJI.
PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZANIE ICH W MAGAZYNACH.
Wymagania
Zawody:
Specjalista do spraw szkoleń
Wykształcenia:
wyższe (w tym licencjat), brak
Uprawnienia:
DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
UMIEJĘTNOŚĆ PRZEKAZYWANIA WIEDZY
OBSŁUGA KASY FISKALNEJ
UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW
OBSŁUGA FRYTKOWNICY, GRILLA, KASY
UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
NIE
PRACOWNIK RESTAURACJI
Zawód: pracownik fizyczny   |  Rodzaj: umowa o pracę
Łozienica
Szczegóły
Zakres obowiązków
PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW. PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGĄ KASY I DRUKARKI FISKALNEJ. PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM. PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH.
Wymagania
Wykształcenia:
podstawowe, brak
Uprawnienia:
Umiejętność pracy w zespole
Doświadczenie zawodowe min. 4 miesiące
obsługa kasy fiskalnej
Inne wymagania:
[Umiejętność 1] : UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYNY DO LODÓW, FRYTKOWNICY, GRILLA
[Inne] : DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU MIN. 4 MIESIĄCE
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
NIE
KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM / MENADŻER
Zawód: kierownik   |  Rodzaj: umowa o pracę
Szczecin
Szczegóły
Zakres obowiązków
ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA; PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI
KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNY
WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMI
SPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJI
NADZÓR NAD SZKOLENIAMI NOWO ZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENEDŻERÓW
OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI- W RAZIE POTRZEBY
MIEJSCE PRACY :
Restauracja McDonald's Ul. Południowa 21 Szczecin
Restauracja McDonald's Ul. Przyjaciół Żołnierza 6 Szczecin
Wymagania
Zawody:
Kierownik działu w lokalu gastronomicznym
Wykształcenia:
średnie ogólnokształcące, brak
Uprawnienia:
DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU (wymagany staż - lata: 1)
UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU
UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ
PRACA W ZESPOLE
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
ODPORNOŚĆ NA STRES
ŁATWOŚĆ W SZYBKIM PODEJMOWANIU DECYZJI
KIEROWANIE ZESPOŁEM
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
NIE
KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM/MENADŻER
Zawód: kierownik   |  Rodzaj: umowa o pracę
Szczecin
Szczegóły
Zakres obowiązków
ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA; PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI
KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNY
WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMI
SPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJI
NADZÓR NAD SZKOLENIAMI NOWO ZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENEDŻERÓW
OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI- W RAZIE POTRZEBY
Wymagania
Wykształcenia:
wyższe (w tym licencjat)
Uprawnienia:
Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
ODPORNOŚĆ NA STRES
ŁATWOŚĆ W SZYBKIM PODEJMOWANIU DECYZJI
UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE
UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW
DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 1)
UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ
UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
NIE

Adres

ul. Południowa 21
71-001 Szczecin
województwo zachodniopomorskie
powiat Szczecin
gmina Szczecin

Dodatkowe informacje

NIP: 8411557820
REGON: 771618361

Profil działalności:

  • 10.85.Z - Wytwarzanie gotowych posiłków i dań
  • 68.10.Z - Kupno i sprzedaż nieruchomości na własny rachunek
  • 56.10.A - Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
  • 56.29.Z - Pozostała usługowa działalność gastronomiczna
  • 56.30.Z - Przygotowywanie i podawanie napojów
  • 68.20.Z - Wynajem i zarządzanie nieruchomościami własnymi lub dzierżawionymi
Data rozpoczęcia wykonywania działalności gospodarczej: 06-02-2012
Status indywidualnej działalności gospodarczej: Aktywny
Źródło: GUS, CEIDG

Pracodawcy z miasta Szczecin