Szef Kuchni Restauracja Gościniec Pod Strzechą
Gościniec pod strzechą
Miejsce pracy
-
Suwałki, podlaskie pow. Suwałki
Obsługa gastronomii
Umowa o pracę
Szef Kuchni
Restauracja Gościniec Pod Strzechą
Krzywe 16B, 16-402 Suwałki
tel.: +48 508 078 066, +48 87 563 00 43
@
Restauracja o ugruntowanej pozycji na rynku Gościniec Pod Strzechą aktualnie poszukuje eksperta na stanowisko:
„Szef Kuchni”
Zakres obowiązków
• Planowanie, organizacja, monitorowanie i kierowanie zespołem w kuchni
• Poszukiwanie i kreowanie nowych dań wyróżniających się na rynku
• Doskonalenie receptur przygotowywania potraw
• Zapewnienie wysokiej jakości wyrobów kulinarnych
• Zarządzanie zaopatrzeniem i kontrola stanów magazynowych
• Nadzór nad kosztami żywności i składników
• Współpraca z kelnerami i z właścicielami
• Organizacja linii wydawczej
• Organizacja pracy i szkolenie podległego zespołu
• Obsługa bankietów, przyjęć oraz innych imprez okolicznościowych
• Przygotowywanie menu na spotkania cateringowe, firmowe, eventy
• Nadzór nad systemem HACCP
• Utrzymanie w należytym porządku i czystości swojego stanowiska pracy.
Wymagania
• Doświadczenie na podobnym stanowisku, preferowana praca w restauracji lub karczmie
• Wykształcenie gastronomiczne technik, zawodowe, policealne lub ukończone kursy
• Kreatywność i zdolność do wprowadzania innowacji w kuchni
• Innowacyjne podejście – znajomość trendów i technologii gastronomicznych
• Umiejętność przygotowywania różnorodnych potraw
• Umiejętność zarządzania czasem i organizacji pracy w kuchni, w tym pod presją czasu
• Systematyczność, dokładność, skrupulatność w wykonywaniu obowiązków
• Wysoka kultura osobista
• Doskonała znajomość standardów higieny i bezpieczeństwa żywności
• Umiejętność pracy w zespole oraz komunikatywność
• Mile widziane doświadczenie w zarządzaniu zespołem kuchennym
Oferujemy
• Stabilność zatrudnienia na umowie o pracę lub B2B – w zależności od potrzeb kandydata
• Atrakcyjne wynagrodzenie - wynagrodzenie podstawowe + premie
• Zniżki na pobyty w Gościńcu i restauracji
• Możliwość rozwoju – szkolenia, coachingi
• Przyjazną atmosferę - praca w zgranym zespole
• Miejsce parkingowe
• Pracę w ciekawym i pięknym otoczeniu
CV prosimy wysyłać na adres: @
W CV prosimy o dopisanie klauzuli: wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych niezbędnych dla potrzeb procesu rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późniejszymi zmianami.
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji.
Restauracja Gościniec Pod Strzechą
Krzywe 16B, 16-402 Suwałki
tel.: +48 508 078 066, +48 87 563 00 43
@
Restauracja o ugruntowanej pozycji na rynku Gościniec Pod Strzechą aktualnie poszukuje eksperta na stanowisko:
„Szef Kuchni”
Zakres obowiązków
• Planowanie, organizacja, monitorowanie i kierowanie zespołem w kuchni
• Poszukiwanie i kreowanie nowych dań wyróżniających się na rynku
• Doskonalenie receptur przygotowywania potraw
• Zapewnienie wysokiej jakości wyrobów kulinarnych
• Zarządzanie zaopatrzeniem i kontrola stanów magazynowych
• Nadzór nad kosztami żywności i składników
• Współpraca z kelnerami i z właścicielami
• Organizacja linii wydawczej
• Organizacja pracy i szkolenie podległego zespołu
• Obsługa bankietów, przyjęć oraz innych imprez okolicznościowych
• Przygotowywanie menu na spotkania cateringowe, firmowe, eventy
• Nadzór nad systemem HACCP
• Utrzymanie w należytym porządku i czystości swojego stanowiska pracy.
Wymagania
• Doświadczenie na podobnym stanowisku, preferowana praca w restauracji lub karczmie
• Wykształcenie gastronomiczne technik, zawodowe, policealne lub ukończone kursy
• Kreatywność i zdolność do wprowadzania innowacji w kuchni
• Innowacyjne podejście – znajomość trendów i technologii gastronomicznych
• Umiejętność przygotowywania różnorodnych potraw
• Umiejętność zarządzania czasem i organizacji pracy w kuchni, w tym pod presją czasu
• Systematyczność, dokładność, skrupulatność w wykonywaniu obowiązków
• Wysoka kultura osobista
• Doskonała znajomość standardów higieny i bezpieczeństwa żywności
• Umiejętność pracy w zespole oraz komunikatywność
• Mile widziane doświadczenie w zarządzaniu zespołem kuchennym
Oferujemy
• Stabilność zatrudnienia na umowie o pracę lub B2B – w zależności od potrzeb kandydata
• Atrakcyjne wynagrodzenie - wynagrodzenie podstawowe + premie
• Zniżki na pobyty w Gościńcu i restauracji
• Możliwość rozwoju – szkolenia, coachingi
• Przyjazną atmosferę - praca w zgranym zespole
• Miejsce parkingowe
• Pracę w ciekawym i pięknym otoczeniu
CV prosimy wysyłać na adres: @
W CV prosimy o dopisanie klauzuli: wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych niezbędnych dla potrzeb procesu rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późniejszymi zmianami.
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji.
Dodana
Wygasa
(za 6 dni temu)
Praca alert - powiadomienia
Obsługa gastronomii, Suwałki
Podobne oferty pracy
-
Dodana
Przenieśliśmy Cię na zewnętrzny formularz, z którego korzysta pracodawca do zbierania CV kandydatów.
Oferty pracy, które mogą Cię zainteresować:
Praca w sąsiednich miejscowościach
-
Praca Bród Nowy
-
Praca Krzywe
-
Praca Biała Woda
-
Praca Dubowo Drugie
-
Praca Dubowo Pierwsze
-
Praca Płociczno-Tartak
-
Praca Adamowizna
-
Praca Raczki
-
Praca Nowinka
-
Praca Krasnopol
-
Praca Szypliszki
-
Praca Filipów
-
Praca Puńsk
-
Praca Rutka-Tartak
-
Praca Grabowo
-
Praca Giby
-
Praca Sejny
-
Praca Giby
-
Praca Olecko
-
Praca Sucha Rzeczka