Szef kuchni

ERS
  • Solina, podkarpackie pow. leski

Obsługa gastronomii

Umowa o pracę

TU BĘDZIESZ PRACOWAĆ:
Całoroczny resort, położony w Bieszczadach (pomiędzy Dużą, a Małą Pętlą Bieszczadzką), którego oferta skierowana jest zarówno do gości grupowych jak i indywidualnych. Restauracja hotelowa serwuje śniadania, obiadokolacje i dania a’la carte. Okazjonalnie organizowane są również przyjęcia okolicznościowe.

TO BĘDZIESZ ROBIĆ
-Opracowywać menu
-Przygotowywać posiłki z dbałością o najwyższą jakość, smak i estetykę
-Układać grafiki i rozdzielać pracę pomocnikom pracującym w kuchni
-Kalkulować food cost, składać zamówienia i zarządzać dostawami towaru
-Nadzorować wdrażanie i przestrzeganie systemu HACCP, BHP oraz procedur w kuchni

TEGO POTRZEBUJESZ:
-Doświadczenia w pracy szefa kuchni/ kucharza
-Znajomości kuchni regionalnej i wegetariańskiej
-Umiejętności zarządzania zespołem
-Umiejętności pracy pod presją czasu
-Wiedzy w zakresie optymalizacji kosztów produkcji i kontroli strat
-Doskonałej organizacji pracy
-Aktualnych badań Sanepid
-Znajomości systemu HACCP i procedur w kuchni
-Dyspozycyjności

TO ZYSKUJESZ:
-Atrakcyjne wynagrodzenie, premie uznaniowe
-Stabilne i długoterminowe zatrudnienie na umowę, lub pracę na sezon- zgodnie z preferencjami
-Miłą i rodzinną atmosferę pracy
-Elastyczny grafik
-Możliwość nieodpłatnego korzystania ze strefy SPA
-Zakwaterowanie i wyżywienie
Dodana
Wygasa (za 3 dni temu)
Powrót do listy ofert