Szkoleniowiec

Strefa Rozwoju Danuta Rynkiewicz
  • Warszawa, mazowieckie

Nauczyciel

Umowa zlecenie

Szukam trenera do przeprowadzenie szkolenia pt.: Możliwości reformulacji produktu w oparciu o wybrane dodatki do żywności
Szkolenie 5 h dydaktycznych w Warszawie.
Realizacja w październiku, najlepiej w tygodniu.

Program:
1. Podstawy wymogów legislacyjnych dotyczących stosowania dodatków do żywności.
2. Charakterystyka wybranych grup dodatków.
3. Omówienie najważniejszych trendów w wybranych gałęziach przemysłu spożywczego i potrzeby reformulacji wyrobów.
4. Poznanie roli technologa w procesie projektowania nowych produktów spożywczych, poznanie zasad współpracy w zespołach kreujących nowe produkty w tym współpracy z ekspertami z firm zewnętrznych.
5. Zajęcia praktyczne - laboratoryjne ok 3h, dotyczące możliwości aplikacyjnych wybranych dodatków związane z reformulacją produktów spożywczych..
6. Przygotowanie prototypów produktów.


Zapraszam osoby zainteresowane do kontaktu:
tel.
mail: @
Dodana
Wygasa (za 5 dni temu)
Powrót do listy ofert