Osoba do pieczenia ciast - catering dietetyczny- Reda
Gastro Magazyn
Miejsce pracy
-
Reda, pomorskie pow. wejherowski
Obsługa gastronomii
Umowa zlecenie
Nasza firma mieści się w Redzie i zajmujemy się produkcją diet pudełkowych. Mamy ugruntowaną pozycję na rynku. Aktualnie do Zespołu poszukujemy doświadczonych, samodzielnych osób do pieczenia ciast
Opis stanowiska:
Przygotowywanie deserów zgodnie z opracowanymi recepturami
Wykonywanie zdrowszych odpowiedników tradycyjnych deserów, z użyciem naturalnych słodzików, warzyw, owoców, pełnoziarnistych i bezglutenowych mąk.
Dbanie o porządek na stanowisku i w miejscu pracy
Przestrzeganie systemów HACCAP i BHP
Praca w oparciu o standardy firmy
Obsługa maszyn i urządzeń produkcyjnych
Oczekiwania:
Doświadczenie w gastronomii lub przemyśle spożywczym – wymagane
Umiejętność sporządzania wypieków na większą, niż restauracyjna, skalę
Mile widziane doświadczenie w kuchni cateringowej
Dokładność i umiejętność organizacji czasu pracy
Umiejętność pracy w zespole
Dyspozycyjności również w weekendy, gotowość i chęć do podjęcia pracy w systemie zmianowym
Czystości, staranności, rzetelności
Książeczka sanepidowska bądź chęć do jej wyrobienia
Atrakcyjne i pewne wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i zaangażowania, wynagrodzenie wypłacane raz w miesiącu
Stałą pracę, niezależną od sezonu i kolejnych fal pandemii
Umowa zlecenie - stawka 28,60- 31,00 lub B2B- stawka 39,00-42,00
Zatrudnienie w wymiarze pełnego etatu (lub więcej)
Odzież pracowniczą i wyżywienie
Komfortowe warunki pracy w zgranym zespole
Możliwość awansu wewnątrz struktury firmy
Prosimy o kontakt telefoniczny w godzinach 8-16
Kontakt na numery telefonów: j.polski oraz j.ukraiński lub przez o przesłanie CV przez platformę
Opis stanowiska:
Przygotowywanie deserów zgodnie z opracowanymi recepturami
Wykonywanie zdrowszych odpowiedników tradycyjnych deserów, z użyciem naturalnych słodzików, warzyw, owoców, pełnoziarnistych i bezglutenowych mąk.
Dbanie o porządek na stanowisku i w miejscu pracy
Przestrzeganie systemów HACCAP i BHP
Praca w oparciu o standardy firmy
Obsługa maszyn i urządzeń produkcyjnych
Oczekiwania:
Doświadczenie w gastronomii lub przemyśle spożywczym – wymagane
Umiejętność sporządzania wypieków na większą, niż restauracyjna, skalę
Mile widziane doświadczenie w kuchni cateringowej
Dokładność i umiejętność organizacji czasu pracy
Umiejętność pracy w zespole
Dyspozycyjności również w weekendy, gotowość i chęć do podjęcia pracy w systemie zmianowym
Czystości, staranności, rzetelności
Książeczka sanepidowska bądź chęć do jej wyrobienia
Oferujemy
Atrakcyjne i pewne wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i zaangażowania, wynagrodzenie wypłacane raz w miesiącu
Stałą pracę, niezależną od sezonu i kolejnych fal pandemii
Umowa zlecenie - stawka 28,60- 31,00 lub B2B- stawka 39,00-42,00
Zatrudnienie w wymiarze pełnego etatu (lub więcej)
Odzież pracowniczą i wyżywienie
Komfortowe warunki pracy w zgranym zespole
Możliwość awansu wewnątrz struktury firmy
Prosimy o kontakt telefoniczny w godzinach 8-16
Kontakt na numery telefonów: j.polski oraz j.ukraiński lub przez o przesłanie CV przez platformę
Dodana
Wygasa
(za 2 dni temu)
Praca alert - powiadomienia
Obsługa gastronomii, Reda
Podobne oferty pracy
Przenieśliśmy Cię na zewnętrzny formularz, z którego korzysta pracodawca do zbierania CV kandydatów.
Oferty pracy, które mogą Cię zainteresować:
-
Kucharz/Kucharka - Imprezy Okolicznościowe
HR INVEST- Miszewko
- umowa o pracę
- praca od zaraz
Aplikuj szybkoDodana
Praca w sąsiednich miejscowościach
-
Praca Rekowo Górne
-
Praca Rumia
-
Praca Połchowo
-
Praca Zbychowo
-
Praca Sławutówko
-
Praca Wejherowo
-
Praca Dębogórze
-
Praca Mrzezino
-
Praca Nowy Dwór Wejherowski
-
Praca Kosakowo
-
Praca Żelistrzewo
-
Praca Mosty
-
Praca Pogórze
-
Praca Łężyce
-
Praca Pierwoszyno
-
Praca Mechelinki
-
Praca Rewa
-
Praca Gowino
-
Praca Mała Piaśnica
-
Praca Bolszewo