Inne wymagania:
Wymagania: wykształcenie zawodowe, pożądana książeczka sanepidu.
Obowiązki:
1. Postępowanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP.
2. Właściwe wykorzystanie pobranych surowców, porcjowanie i wydawanie posiłków konsumentom.
3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.
4. Właściwe obsługiwanie sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni.
5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków.
6. Znajomość stosowanych w DEW diet, liczby żywionych w danym dniu oraz przepisów dotyczących gospodarki kuchennej.
7. Pobieranie próbek żywnościowych oraz prawidłowe ich przechowywanie.
Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne)
[Zgłoszenia: j.kaminska@ron.mil.pl, 261 854 323 lub osobiście]