Twoje wsparcie w rekrutacji
Znajdź wymarzoną
ofertę pracy i APLIKUJ

Pracodawca - CONTRAIN POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Działalność agencji pracy tymczasowej

Oferty pracy CONTRAIN POLAND Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

WYTWARZANIE, PRZYGOTOWANIE I PAKOWANIE WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH

Zawód: pracownik fizyczny Rodzaj: inna
CONTRAIN POLAND Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
- przygotowanie surowców do produkcji dań gotowych, - gotowanie i napełnianie maszyn na linii produkcyjnej, - odbiór produktów z linii, - z uwagi ...
Zawiercie
19-11-2020

Archiwalne ogłoszenia

WYTWARZANIE, PRZYGOTOWANIE I PAKOWANIE WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH
Zawód: pracownik fizyczny   |  Rodzaj: inna
Zawiercie
Szczegóły
Zakres obowiązków
- przygotowanie surowców do produkcji dań gotowych,
- gotowanie i napełnianie maszyn na linii produkcyjnej,
- odbiór produktów z linii,
- z uwagi na charakter pracy zakładu produkcji, wykonanie pracy również w porze nocnej,
- ze względu na charakter pracy będzie wykonywana praca w różnych temperaturach,
- miejsce wykonywania pracy: Zawiercie ul. Łośnicka 35 lub ul. Technologiczna 6
Wymagania
Wykształcenia:
podstawowe, brak
Inne wymagania:
mile widziane doświadczenie na wskazanym stanowisku
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
NIE
PRZYGOTOWYWANIE WYROBÓW KULINARNYCH
Zawód: kucharz/szef kuchni   |  Rodzaj: inna
Brodnica
Szczegóły
Zakres obowiązków
Wykonywanie pracy w pozycji stojącej, co wymaga dobrej kondycji fizycznej i zdrowego układu kostno-stawowego oraz kręgosłupa. Zdolność koncentracji i podzielności uwagi. Praca w kuchni wiąże się z wysoką temperaturą. Ocena surowców, wyrobów gotowych, właściwe gospodarowanie nimi. Gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt. Wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, grzybów, mleka, jaj, ryb, mięsa, wyrobów
garmażeryjnych. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych. Sporządzanie
potraw kuchni regionalnych, w tym kuchni japońskiej, kuchni europejskiej, kuchni gruzińskiej. Utrzymanie czystości na bieżąco na stanowisku pracy. Przestrzeganie przepisów bhp.
Wymagania
Wykształcenia:
podstawowe, brak
Inne wymagania:
Wykształcenie min. podstawowe, mile widziane doświadczenie zawodowe w restauracji sushi, mile widziany kurs kulinarny, mile widziana aktualna książeczka sanepidowska, mile widziany kurs bądź szkoła gastronomiczna, wiedza z zakresu zbiorowego żywienia
.................................................................................................................................................................................
Praca wykonywana według zleceń w godz. 11:00-21:00
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
NIE
WYTWARZANIE, PRZYGOTOWANIE I PAKOWANIE WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH
Zawód: pracownik fizyczny   |  Rodzaj: inna
Zawiercie
Szczegóły
Zakres obowiązków
- przygotowanie surowców do produkcji dań gotowych,
- gotowanie i napełnianie maszyn na linii produkcyjnej,
- odbiór produktów z linii,
- z uwagi na charakter pracy zakładu produkcji, wykonywanie pracy również w porze nocnej,
- ze względu na charakter pracy praca będzie wykonywana w różnych temperaturach,
- miejsce wykonywania pracy: Zawiercie ul. Łośnicka 35 lub ul. Technologiczna 6
Wymagania
Wykształcenia:
podstawowe, brak
Inne wymagania:
mile widziane doświadczenie na wskazanym stanowisku
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
NIE

Adres

ul. Towarowa 35
61-896 Poznań
województwo wielkopolskie
powiat Poznań
gmina Poznań-Stare Miasto

Dodatkowe informacje

NIP: 7010061981
REGON: 140912327
KRS: 0000303184
Data wpisu do Rejestru Przedsiębiorców: 07-04-2008
Źródło: GUS, KRS

Pracodawcy z miasta Poznań

Popularni pracodawcy z województwa: Wielkopolskie

Adecco Poland
Display Print
Work Service
GJ
GJ