Twoje wsparcie w rekrutacji

CHEF DE PARTIE/KUCHARZ

UWAGA!
Ogłoszenie straciło swoją ważność dnia: 2020-04-24

Zakres obowiązków:

Przygotowywanie posiłków w hotelowej restauracji, praca zespołowa.

Wymagania:

Wykształcenia:
średnie zawodowe, gastronomiczne
Języki:
angielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
bardzo wysoka kultura osobista
Inne wymagania:
Wymagane w pracy w restauracji hotelowej (preferowane) lub innej restauracji – minimum 3 lata.
Punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły.
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
NIE

Firma oferuje:

Wynagrodzenie brutto:
od 28 000 NOK
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną

Informacje:

Miejsce pracy:
N-5715 STALHEIM, okręg Hordaland, Norwegia
Zapewnienie wyżywienia:
NIE
Zapewnienie zakwaterowania:
TAK
Zatrudnienie od zaraz:
NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:
NIE
Przeznaczone dla osób niepełnosprawnych (finansowanie z PFRON):
NIE
Dane kontaktowe:
STALHEIM HOTEL
Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku,
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Sposób aplikowania:
do doradcy EURES z WUP
Wymagane dokumenty:
CV, list motywacyjny, dokumenty potwierdzające kalifikacje i doświadczenie (referencje)
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Chef de partie/kucharz
Zawód:
Kucharz/Szef kuchni
Miejsce pracy:
Norwegia
Forma zatrudnienia:
umowa o pracę
Oferta dodana w dniu:
28-02-2020
Oferta wygasła w dniu:
24-04-2020
Tak, chcę otrzymywać oferty pracy na e-maila!

(klauzula informacyjna)